Снимка: sxc.hu

Има жени, които просто не умеят да бъдат щастливи. Дали заради личната си неувереност или други комплекси, те просто се чудят за какво да се захванат, за да предизвикат спор. Тези дами постоянно тормозят половинките си с въпроси, които са само в тяхната глава, но поставят на изпитание нервната система на любимия си.

Изключително емоционални, дори и манипулативни, те питат и отговорите никога не им харесват. Подобни въпроси се наричат емоционални капани, защото без значение от отговора, резултатът винаги е скандал.

Ето ги и женските капани и как да се справите с тях:

1. Какво си мислиш?

Класически капан. Жените си мислят, че слънцето се върти около тях. Така че когато ви попита това, тя в действитеност иска да знае: „В момента за мен ли си мислиш?". Нейната женска психология я кара да вярва, че доминира в съзнанието ви и вие си мислите за нея по 24 часа в денонощието.

Добри отговори:

„Точно си мислех колко си красива днес".

„Мислех си колко голям късметлия съм, че дори те познавам!".

2. Изглеждам ли дебела?

Това, което в действителност ви пита, е: „Мислиш ли, че още съм секси и привлекателна?".

Отговорът, който ще ви лиши от един скандал, е да не отговаряте директно, а с нещо от сорта на : „Скъпа, ти си най-сексапилната жена, която някога съм виждал".

3. От кое си привлечен – от тялото или ума ми?

Това отговаря на: „Излизаш с мен заради хубавото ми дупе или?" Ако отговорите, че сте възхитен от интелекта ѝ, тя веднага ще ви контрира с въпроса: „Мислиш, че съм грозна ли?"

Добър отговор: „Знаеш ли кое е най-хубавото в теб, скъпа? Ти съчетаваш в себе си красива външност, душа и бърз ум. Всичко в теб ме побърква".

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase