Снимка: "Булката беглец"

Сватбата е нещото, за което почти всички жени си мечтаят още от малки. Идва момент, в който срещат Мъжа и се сгодяват. Всичко е много хубаво, но въпреки това усещат, че нещо не е както трябва. След развода си много жени споделят, че още докато са били сгодени са имали съмнения, че правят грешка. Ето кои са и петте знака, че трябва да отмените сватбата:

1. Не се разбирате със семейството му

Мислите си, че след сватбата семейството му ще погледне с други очи на вас и ще започнете да се разбирате по-добре, но горчивата истина е, че положението ще става по-зле. Проблемите с родителите на годеника ви обикновено се задълбочават с течение на времето. Още по-трудно става, когато се появят децата.

2. Заедно сте по-малко от година

Повечето хора се държат най-добре в началото на една връзка. Една година може да ви се струва много време, но за да опознаете наистина някой човек ви е необходимо доста повече време. За една година е почти невъзможно да видите истинската същност на човека и да прецените реално дали ще може да живеете до края на живота си с него.

3. Не сте на едно мнение по темата за децата, кариерите и други основни въпроси

И двамата ли искате деца? Колко? Къде ще живеете? Кариерата приоритет номер едно ли за някой от вас? Тези и още много други важни въпроси трябва да си зададете взаимно.

Докато се вълнувате от сватбата, може да забравите да поговорите за доста по-съществени неща, които всъщност определят живота ви изцяло. Ако с годеника ви не сте на едно мнение по някоя важна теми, не очаквайте, че с времето той ще премисли. Възможно е и да стане така, но никой не може да ви даде гаранция.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase