11

х

преди 11 години

да ви е.а в журналистите

10

Анонимен

преди 11 години

Ами ако четете такива статии и им вярвате по-добре наистина да отмените сватбата, дори и да не съвпадате със "знаците" написани там.Човек (независимо мъж или жена) който е толкова несигурен в този, с който ще се жени/омъжва, че една статия да го спре по-добре да не го прави.В крайна сметка това е вашият брак.Не на този или тази надраскали статия, само за да се изкарат, че са работили като журналисти днес.Вие трябва да решите. А не някой журналист, който изобщо не познавате.

9

Анонимен

преди 11 години

Още първият признак "1. Не се разбирате със семейството му" е пълна глупост (освен ако всички не живеят под един покрив, което също е пълна глупост)! Това не е причина да напуснеш човека който обичаш.Познавам много двойки, при които родителите на единия са категорично против другия, но въпреки това, двойката си е заедно дълги години и са щастливи. Родителите са си родители, но за такива неща - нямат думата.

8

бахура

преди 11 години

сватбата трябва да се отмени... преди да сте се женили :D :D :D

7

Анонимен

преди 11 години

zamisljam se za psixi4eskoto sastojanie na prepisva4ite na matriali

6

зона

преди 11 години

вие пък от кога станахте такива експерти??

5

анонимна

преди 11 години

Преди години получавахме списания "Лада", "Жената днес" и какво ли не още - БТА, "Филмови новини", "Космос"...........14 бяхаСтатиите бяха сериозни, писани от специалисти, по повод тази статия горе - за отношенията между хората, за работа в колектив, между половете. Спомням си ги като чета такива неща."Съветите от доброжелатели" сега са много опростени, хората не са първосигнални същества, още повече че се работи в посока конфронтация.

4

gdh

преди 11 години

МНОГО ТЪПО ЗАЩО СЕ МИСЛИТЕ ЗА ПСИХОЛОЗИ И СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ХОРАТА ТРЯБВА ДА СЕ РАЗВЕЖДАТ ?ВСИЧКО Е ДО ГЛЕДНА ТОЧКА И МОРАЛ ,И ВЗАИМНИ ОТСТЪПКИ ИНАЧЕ ИМА ДА СЕ ЖЕНИТЕ И РАЗВЕЖДАТЕ *** ГНУСНИ.

3

Точка 4.

преди 11 години

Точка 4. Един от двамата гласува за т.н. "герб"!

2

lancelot

преди 11 години

t.1 - bullshit..

1

Анонимен

преди 11 години

аха, признаци, че е време да прекратите връзката : 2. зеадно сте по-малко от една година... знаех си!