Ашли Кол прекали с изневерите и затова не успя да спаси брака си с Черил.Снимка: Reuters

Около 60% от мъжете в световен мащаб имат афери, а около 80% биха искали да имат. Доказано е, че силният пол е по-склонен към изневяра, тъй като при него в по-голяма степен е водещ нагонът. Така че, ако разберете, че съпругът ви ви слага рога, не бързайте да изпадате в безумна паника, а дишайте спокойно и опитайте да реагирате по най-адекватния начин.

Разбира се, ако нямате деца, той е тиранин, бие ви и не носи пари...не би трябвало да чакате да ви изневери, а отдавна да сте напуснали гнездото, което по необясними причини наричате „семейно".

Често първият порив, който обзема дамите при новината, че законната им половинка им изневерява – е да вдигнат олелия до Бога, да набият няколко шамара на него и на НЕЯ, а по-смелите дори са склонни да посегнах към остри метални предмети и пистолети. Друг често срещан вариант е скандалът в стил: „Махай се веднага", съпроводен от изхвърляне на дрехи, обувки и любими вещи на господина, който не може да държи панталона си закопчан.

Това обаче са първосигнални решения, за които вероятно на по-късен етап ще съжалявате. Умните съпруги биха действали по друг начин. Най-важното е да си отговорите на въпроса: Имам ли нужда от него или не? Мога ли да преглътна изневярата му и да обърнем заедно нова страница? Ако отговорът ви на тях е ДА, то избършете сълзите си и започнете да вървите по стъпките на следния екшън-план:

1.Той не трябва да е наясно с вашия план. Неизвестността винаги прави хората по-изнервени и податливи на влияние.

2. Ако искате отмъщение, бъдете предпазливи и разумни, защото действията ви може и да не го изплашат.

3. Бъдете отзивчиви към него. Ако поиска секс, не му отказвайте в знак на наказание, защото може да го потърси другаде.

4. Дайте му шанс да ви се извини. Запомнете, че ако той ви излъже, най-вероятно държи на вас и не иска да нарани чувствата ви, а да запази връзката ви.

5. Усмихвайте се, пърхайте с мигли, бъдете актриса, дори вътрешно да се чувствате по друг начин. Не позволявайте щастието ви да се изплъзне, заради слепия ви гняв.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase