Снимка: Reuters
fallback

Направете от спалнята място за горещ секс, който дълго време ще си припомняте, защото от сън спомени няма. Опитайте тези секс пози още тази вечер:
 
Кучешката
С тази поза той командва и може да избере ритъма на движенията. Освен това позволява по-дълбоко проникване и по-голямо удоволствие и за двамата.
 
Прави
Идеална поза за спонтанен и бърз секс без значение къде ще го направите. Без значение дали сте лице в лице или сте с гръб към него е еднакво възбуждащо.
 
Мисионерска
Тази секс поза е класика, тъй като той държи нещата под контрол и в същото време можете да сте много близо един до друг. Ако искате да забави ритъма и да навлезе по-дълбоко, сложете ръце на хълбоците му и го водете.
 
Вие сте отгоре
Когато вие сте върху него, не му остава нищо друго, освен да се наслади на изкусните ви движения и на невероятната гледка.

Още интересна информация и полезни съвети може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

нимфоманка

преди 11 години

твоята поза е див селянин с голям свитък те *** в тесното дупенце без розови листенца и романтични обещания в задна докато през това време травестит те лиже по бобенцето ауууу това май не сте го пробвали не е важна позата а оръдието

18

Реми

преди 11 години

кой ми изневерява и къде Не мисля защото просто няма достатъчно пари за да го прави Просто е А ти си гледай твоя *** къде тича по чуждите апартаменти Говориш с недомлъвки тоест нищо нямаш на среща или просто си страхлива да кажеш ?Остави чуждите проблеми и си виж твоите собствени !12 години не знаеш какво е секс после изведнъж решаваш че си нещо и то с тези 10 см хо хо хо

17

ЛИЛА

преди 11 години

СЪС СЕЛЯНИНА ПРЕДИ ГОДИНИ МНОГО ПО-ДОБРЕ ИЗИГРАХМЕ ГАДЖЕТА ОТКОЛКОТО ВИЕ -СЛАБ 2 А И КАК ДА КАЖА ИМАШЕ ЕДНО ОЧАРОВАНИЕ И ТРЪПКА С НЕГО И ДА Я СЛАГАШ ТАЯ НЕВЗРАЧНИЦА В 1100 ОБРАЗА ВСЕ ТАЯ -МНЕНИЕТО СИ НЕ ПРОМЕНЯМ ДОРИ НАПРОТИВ УБЕЖДАВАМ СЕ ЧЕ СЪМ ПОСТЪПИЛ ПРАВИЛНО!НЯМА ДА СТАНЕ ДРЪЖ СИ МИЗЕРНАТА ПОДЧИНЕНА НАДАЛЕЧЕ *** КОЙ ЩЕ ТЕ ВЗЕМЕ ПЪК ТЕБЕ *** ?KRUFX !КАТО СИ ЗАКЪСАЛ ЗА ЖЕНА НИЕ КАКВО СМЕ ВИНОВНИ ?ТИ ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СИ ЗАКЪСАЛ И ЩЕ СИ ПЛАЩАШ ЗАЩОТО СИ МНОГО КРАСИВ *** !ПУ НА ОЧИТЕ ТИ

fallback