Снимка: sxc.hu

Аштън Кътчър, Арнолд Шварценегер, Тайгър Уудс, Ашли Кол... накъдето и да се обърнеш в медиите те засипват заглавия и пикантни новини за мъже, които слагат рога на половинките си. Като цяло жените са на мнение, че мъжете изневеряват по-често и те трябва да бъдат наблюдавани по-сериозно.

У нас обаче Николетите и Златките поставят под въпрос това твърдение. Жените също кръшкат и то - наравно с мъжете. И докато в главата на жената говори скептикът, който поставя под съмнение всяка дума на половинката й, миналото му и приятелите му, то мъжете не се ровят толкова в миналото на любимите си жени и не търсят улики, докато не ги хванат на калъп.

„Неверникът си остава неверник цял живот", така ли е? Ако разберете, че жената на живота ви е изневерявала в миналото как може да бъдете сигурни, че няма да го причини и на вас?

Сюзън Хийтлър е брачен консултант и основател на сайта TherapyHelp.com. Дамата дава насоки как да познаете дали половинката ви е склонна да ви слага рога и трябва ли да й опаковате багажа или точно обратното. А ето ги и нейните съвети:

Каква й е бройката?

Когато става въпрос за изневяра има голяма разлика дали е била една грешка (осъзната и приета като такава) или регулярно повтарящо се действие. Затова е важно да разберете в колко от връзките си в действителност тя е изневерявала. „Ако това се е случвало повече от веднъж, вероятно не е случайност, а нещо, към което тя е свикнала и няма скрупули", казва Хийтлър. Тя съветва да избягате максимално бързо от жени, които са сложили рога на двама и повече различни мъже.

Какъв е мотивът й?

„Преди да направите извод от поведението й, я попитайте защо е изневерила. „Ако тя припише вината изцяло на бившата си половинка – от скука или защото не й е обръщал достатъчно внимание – изчезнете от хоризонта й бързо. Това означава, че вместо да дискутира проблемите си и да потърси решение или да приключи „нещастната" си връзка, тя е избрала да го мами. От друга страна, ако признае, че е било грешка, повлияна от алкохол или други фактори и се разкайва дълбоко за нея – тогава определено можете да погледнете с по-голямо доверие на нея", категорична е Хийтлър.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase