8

галактика

преди 12 години

до 8 - Много правилен коментар.

7

лай-лай кучка

преди 12 години

до 4Може да звучи много ретро,да не е в крак с"модата",но грешите.Има и жени,които дори и да са сами не биха се подложили заради животинското изживяване.Човек едва един мъж изтърпява ,да не говорим за притурки.Много обширна тема за разискване. Любов, преданост и достойнство са в основата на дългогодишните взаимоотношения.

6

РРР

преди 12 години

300грама алкохол концентрат и 70% от жените са готови за всичко! Имал съм връзки с мацки които си имат гаджета и ми се лепват и ме убеждават, че ще си зарежат старите. Стават за 1-2 вечери и ЧАО! То е ясно, че и с мен да са пак ще си изневеряват... Ще рискувам да сложа голям %, ама хайде от мен да е. Някъде 20-30% не изневеряват от жените на мъжете си, като от тях поне 15% са изневерили един-два пъти без да са искали нали... Били пияни и с приятелки, приятели и т.н., аре може да се прости това..

5

Да

преди 12 години

Остава си същата ***!

4

BIX

преди 12 години

Нещата са прости - причина,следствие!!!!!!

3

:)

преди 12 години

всяко 3-то дете е с баща различен от вписания в акта за раждане:) на мъжете честито:)) няма жена, която спи само с мъжа си.

2

Анонимен

преди 12 години

*** си остава *** за цял живот

1

нема такова животно

преди 12 години

Всяко ново нещо измества старото....новият е по добьр ,може и да има недостатьци , но в пьрвоначалния момент са на заден план. Па и може ли да ядеш все едно и сьщо всеки ден ,да можеш яж, яж ,яж и ще видиш ,че накрая няма да искаш да го видиш.