Снимка БГНЕС
fallback

Дванадесет деца и младежи бяха убити вчера, когато ракета, изстреляна от подкрепяната от Иран групировка „Хизбула“ в Южен Ливан, удари футболно игрище в окупираните от Израел Голански възвишения, според израелската армия, предаде ДПА.

Военният говорител Даниел Хагари каза, че броят на жертвите се е увеличил от 11 на 12, според информация на в. „Таймс ъв Израел“ (Times of Israel).

Член на израелските служби за спешна помощ описа обширни разрушения и пожар на мястото на инцидента.

Израелската армия съобщи, че помага за евакуацията на ранените."Хизбула" ще плати висока цена за ракетната атака, която днес уби 12 души, включително деца, на футболно игрище в друзко село в Израел, каза израелският премиер Бенямин Нетаняху, цитиран от Ройтерс, съобщи БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

а-я

преди 1 месец

От доста време в интернет показват устава на Хамас.В него те описват как са ,,призвани"да унищожават християни и неверници,и да създадат по нашите земи,извоювани с кръвта на дедите ни-Халифат!Ясно-на Салам,Насрала и други подобни имена,им се е приискало -да поживеят на готово в чужди земи.

57

1-3

преди 1 месец

Преди две седмици мюсюлманин в Париж разпори с нож момче-грък,само за това,че на шията си имал кръстче.Война срещу християни!!!

56

аноним

преди 1 месец

До 61-никой уважаващ себе си снайперист,няма да стреля повече от един път.Затова е снайперист.А колкото до другите лъжи,които уж американски лекари ,,споделили",да бяха казали,че тия ,,деца"са били с Калашников.

fallback