58

а-я

преди 1 месец

От доста време в интернет показват устава на Хамас.В него те описват как са ,,призвани"да унищожават християни и неверници,и да създадат по нашите земи,извоювани с кръвта на дедите ни-Халифат!Ясно-на Салам,Насрала и други подобни имена,им се е приискало -да поживеят на готово в чужди земи.

57

1-3

преди 1 месец

Преди две седмици мюсюлманин в Париж разпори с нож момче-грък,само за това,че на шията си имал кръстче.Война срещу християни!!!

56

аноним

преди 1 месец

До 61-никой уважаващ себе си снайперист,няма да стреля повече от един път.Затова е снайперист.А колкото до другите лъжи,които уж американски лекари ,,споделили",да бяха казали,че тия ,,деца"са били с Калашников.

55

Анонимен

преди 1 месец

Бройте всички жертви. Само изгодните жертви за Еврейстан се броят. Използват децата и игрищата в окупираната територия като жив щит.

54

Антрополог

преди 1 месец

Друзите са араби не са евреи.

53

Анонимен

преди 1 месец

така е, каквото повикало , такова се обадило , а израелското ПВО пак проспа ситуацията и един ден просто ще бъдат изметени от земите които окупираха

52

Анонимен

преди 1 месец

Копейките вярват, че когато те убиват бебета, е справедливо, но когато враговете им отвръщат със същото, е тероризъм. Копейките са хора на дявола!

51

Анонимен

преди 1 месец

Израел много жали палестинските терористи. Удряйте смело!

50

Анонимен

преди 1 месец

Думите му бяха потвърдени пред телевизията от над 20 други лекари, които наскоро също са посетили Газа. Американски лекар дори не можел да разбере как е възможно да се случи това, което вижда като рани и е проверил отново с помощта на компютърна томография. Той заяви, че не е вярвал, че толкова много деца могат да бъдат приети в една болница с огнестрелни рани в главата.Анестезиолог от Вирджиния разказа, че е видял около 30 огнестрелни рани на деца само за две седмици.

49

Анонимен

преди 1 месец

Перлумутър, евреин, израснал в Ню Джърси и който сега живее в Северна Каролина, също разказа пред Politico, че е документирал със снимки прецизна стрелба с пушка, насочена към деца, някои от които са били простреляни два пъти.Имам снимки на две деца, които са застреляни с такава точност в гърдите, че не мога да поставя стетоскопа си върху сърцето им по-точно и директно отстрани на главата, на едно и също дете. Никое малко дете не е простреляно два пъти по погрешка от най-добрия снайперист.

48

Анонимен

преди 1 месец

Де що има мюсюлманин трябва да се изличи от лицето на планетата. Исус Христос е Господ, а евреите са богоизбрания народ. Слава на Израел и слава на Украйна!

47

Анонимен

преди 1 месец

Д-р Марк Пърлмутър, американски хирург с огромен опит в зони на бедствия, е сред лекарите доброволци, които са шокирани от войната, на която са станали свидетели в Газа, и особено от големия брой рани от пушки по деца, включително малки деца. Всички бедствия, които съм виждал, взети заедно 40 пътувания на мисии в продължение на 30 години, земетресения, всичко това заедно не се равнява на нивото на касапницата, която видях срещу цивилни само през първата си седмица в Газа.

46

Анонимен

преди 1 месец

Това е стрелба по Сирия, не по Израел, защото Голанските възвишения са на Сирия. Какво има да отговарят еврейските окупатори.

45

Анонимен

преди 1 месец

Един евреин професор в израелски университет казва: "Ционистите не вярват в Господ, но вярват, че той им е обещал земята на Палестина!"

44

Анонимен

преди 1 месец

Добре, че мюсюлманите ни пазят от Израел. Ако България граничеше с Израел, в момента в България щеше да има война и евреите щяха да ни бомбардират за щяло и нещяло и за собствен кеф да си начeшат надутото его колко са недосегаеми.

43

Анонимен

преди 1 месец

Кои "мирни хора"? Тия дето си избират хисбуллах и хамаз, а после крещят от кеф и подскачат, когато горните избиват деца на концерт и бебета пред майките им ли?

42

Анонимен

преди 1 месец

Само защото преди 2000 години , евреите са били по тези места , не означава ,че заслужават тази земя да е тяхна в момента!!! Тогава да върнем ФАЩ на индианците или Европейците! Южна Америка на Испания, нашите земи на Гърция...!!! Просто едно англо- саксонско племе е решило ,че иска да създава конфликти в Близкия изток и заради една неспечелена война от тях , дава окупираните от нея територии на Израел! Това е Израел! Способ за контрол и напрежение!!!

41

Непозната

преди 1 месец

Хизбула няма да плати висока цена. Както показва практиката, високата цена ще я платят мирни хора, жени и деца.

40

Анонимен

преди 1 месец

Горките 12 израелски деца , пък нали какво ни пука за 30 000 палестински деца- да ви имам и справедливостта!!! Докато мразите мюсюлманите заради религията им , евреите ни разказват играта на държавата и света!!! Мир ще има като няма повече еврей на света!

39

Анонимен

преди 1 месец

"Как съществува повече от 1500 год?????? Ти чел ли си Библията?" - аз съм чел Библията, но ти май не си я чел. Точно в Библията филистинците са описани на десетки места. Казва се, че Господ не е искал бегълците от Египет да минат през филистинската земя и заради това минават през Червено море, което Мойсей уж разтваря (иначе просто е чакал отлива типичен за Червено море). А за стените на Йерихон не си ли чувал? Това е друг пример, че евреите са нашественици там, а не са местни.