Снимка: БГНЕС/ЕРА
fallback

Израелските войски, действащи в Джабалия в северната част на Газа, са убили десетки въоръжени мъже в близък бой и чрез нанасяне на въздушни удари, казаха военните, на които се позовава The Times of Israel. Войските също намират и разрушават места за изстрелване на ракети и сгради, използвани от терористични групи, заедно със скривалища с оръжия.

Сред убитите има фигури, които са ръководили атаки срещу войски, и снайперистка клетка на Хамас, която е открила огън по войници няколко пъти през последните дни, според военните.

Междувременно в централната част на Газа още няколко оперативни служители са били убити при сблъсъци с войски и от танков обстрел. В Рафах, в южната част на Ивицата, е унищожена група, която е открила огън по войските, отделно и няколко тунелни шахти са открити и унищожени, заедно със скривалища с оръжия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

78

Палестинци=Терористи

преди 3 седмици

Израел е Божият избран народ и 1! Праведен между Безбожните нечестиви продали се на Дявола за пари нации като ислямските арабски терористи, нар.Паластински джихадисти - нагли лъжци, нелегални окупатори,алчни крадци, извратени педофили, изнасилвачи, масови убийци с дяволски цели и дела - да заколят, ограбят и унищожат с измами,терор и геноцид целия Божий народ Израел и Земята на Бога дадена само на евреите, но незаконно окупирана от арабския криминален контингент от 23 арабски и 56 ислямски държави

77

Браво на ИОС

преди 3 седмици

Слава Богу за всички елиминирани ислямски терористи особено за Палестинските джихадистки - посветени на дявола корумпирани от ООН измамни нелегални окупатори, сексуални извратеняци масови садистични престъпници срещу човечеството вършещи геноцид зверства като на 7.10, 23 г срещу хиляди невинни евреи. Но за да спре Палестинския терор, трябва да бъдат осъдени забранени и унищожени всички ислямски терор.групи, части от ПА а съучастниците им експулсирани от не-мюсулмански държави в Мека само .

76

аноним

преди 1 месец

В страна-сочена от статистиците-където повече от 45 процента са неграмотни-не прочели и една книга-забележително е да има тук-при писачите толкова много,парадиращи с мисли на велики писатели и личности!!!!

fallback