78

Палестинци=Терористи

преди 3 седмици

Израел е Божият избран народ и 1! Праведен между Безбожните нечестиви продали се на Дявола за пари нации като ислямските арабски терористи, нар.Паластински джихадисти - нагли лъжци, нелегални окупатори,алчни крадци, извратени педофили, изнасилвачи, масови убийци с дяволски цели и дела - да заколят, ограбят и унищожат с измами,терор и геноцид целия Божий народ Израел и Земята на Бога дадена само на евреите, но незаконно окупирана от арабския криминален контингент от 23 арабски и 56 ислямски държави

77

Браво на ИОС

преди 3 седмици

Слава Богу за всички елиминирани ислямски терористи особено за Палестинските джихадистки - посветени на дявола корумпирани от ООН измамни нелегални окупатори, сексуални извратеняци масови садистични престъпници срещу човечеството вършещи геноцид зверства като на 7.10, 23 г срещу хиляди невинни евреи. Но за да спре Палестинския терор, трябва да бъдат осъдени забранени и унищожени всички ислямски терор.групи, части от ПА а съучастниците им експулсирани от не-мюсулмански държави в Мека само .

76

аноним

преди 1 месец

В страна-сочена от статистиците-където повече от 45 процента са неграмотни-не прочели и една книга-забележително е да има тук-при писачите толкова много,парадиращи с мисли на велики писатели и личности!!!!

75

1-3

преди 1 месец

ДО 65.Много неприятно се изказваш с чужди мисли.Но по тая логика ще припомня думите на други наши поети-за нас-българите-Не сме народ,а ***!-И още някой-за нас-Хем и---и,хем м------и,хем и много завистливи.Така ,че спри с тая неистова омраза! И на нас ни се носи ,,славата''.

74

Путин е велик

преди 1 месец

А днес кога ще дадете дани за ликвидираните изрелски войнци от началото на операцията в Газа ,хайде да ви улесня ; убитите са от 613 до 1000 само в стълкновенията в Газа .Пишете ги тия дани бъдете балансирани

73

Мда

преди 1 месец

Нетаняхо ще свьрши в сьдьт в хага като милошевичА изрелският геноцид в газа ще бьде записан в историята

72

Анонимен

преди 1 месец

Ти шегуваш ли се ,аз от убиици нищо неща,Напрактика това са два народа с обща родина и двата не са европеици и маниерите им са ...Но са окупирали вярата -което е жалкото ,ще чакам аз от евреиски манипулатори свещен огън -да бе да ,ако си вярващ не ти е необходим символ,църква,просто ти трябва място да се усамотиш и помолиш за вяраи бог под което и име да е да те чуе

71

Анонимен

преди 1 месец

обръщам се към ислямофобите които си мислят и говорят че палестинците са само мюсюлмани, не е така. Има също и много източно православни палестинци които биват избивани от IDF. Най-голямата заплаха за ционистите е Християнството!

70

Анонимен

преди 1 месец

забележете че ако критикувате ционистските престъпници ви наричат антисемит (което е грешния термин) но не ви наричат лъжец!

69

Анонимен

преди 1 месец

Интересно хем всички мразят евреите хем са свят народ. Това е като вечния враг на хората, за да не си проспиват живота. Торбалан... не юдеин ме гони мамо бре.

68

До 38

преди 1 месец

Страхотно място е Газа ама едва ли ще го посетя като знам и преди и сега и после. Ривиерата колкото и да исках не можах сега също едва ли ще отида дори имам възможност. Репутацията е много важно нещо. Когато изчезне в добрият смисъл после е трудно някой да повярва колко е хубаво....Целият свят е красив само хората не са.

67

Някой към 50

преди 1 месец

Убиваме всички приятелю, едни с куршуми, други със думи, едни с това което правим и други с това което не правим. Не помня кой го беше казал.

66

Към 63

преди 1 месец

Описа мюсюлманските общности и терористи и мигранти

65

Някой

преди 1 месец

Който каквото и да говори е ясно, че трябва да премахнат всякакви мафии, терористи, картели и предатели от всяка една страна по света и чак тогава ще има мир. Мир в престъпност и заплахи няма как да има. Просто цивилните да бъдат накъде на сигурно, но в близки държави до техните не по света за още несправедливост. После като се изчисти от терористите да им се помогне да си устроят нещата, но законно. Опита показва, че след време пак има лудост, но временен мир е по-добре от никакъв....

64

Анонимен

преди 1 месец

Евреите са известни на сичкият свят не само със своята телесна, но и душевна нечистота."Любен Каравелов"Тъй нагло Лорда с мирен видсвой взгляд министерски исказа,и като същий злобен жидкъм нази пълен бе с умраза,и тъй цинически, без стид очите на света замаза...О, Англио, защо ли днесбездушен *** те управлява?"Иван Вазов - "Дизраели"

63

Анонимен

преди 1 месец

Всички народи се мразят помежду си, а всички заедно мразят евреите. Марк Твен

62

Анонимен

преди 1 месец

"В страна, където се заселят евреи, независимо от тяхното количество, те понижават морала и търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асимилация. Те се присмиват на християнската религия, стараейки се да я подкопаят. Строят държава в държавата и в случай на опозиция се стремят смъртоносно да задушат страната във финансово отношение."- Бенджамин Франклин

61

Анонимен

преди 1 месец

Виктор Юго: "Към евреите се отнасят с отвращение. Но трябва да се признае, че те действително са отвратителни. Тях ги презират, защото са достойни за презрение."

60

Анонимен

преди 1 месец

По скоро дяволът може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреин." - Мартин Лутер

59

Анонимен

преди 1 месец

Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят." - пророк Йеремия, /Бибилия, Йер. 4:22/