Снимка БГНЕС
fallback

Полша обяви, че подкрепя идеята за две държави в опита да се сложи край на близкоизточната криза между Израел и палестинците. Това става, след като Ирландия, Испания и Норвегия обявиха, че ще признаят палестинска държава, предаде Reuters.

"Ние ще подкрепим усилията на върховния представител на Европейския съюз и други страни, които смятат, че е необходимо някакво дългосрочно, стабилно решение", е коментирал полският външен министър Радослав Сикорски.

Той добави, че Полша смята, че такова стабилно, дългосрочно решение би било съществуването на две държави.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

до евреин

преди 1 месец

НА ТУРЦИТЕ ВСИЧКО Е ПОЗВОЛЕНО, ТЕ СА НИ ПРИЯТЕЛИ, ИЗКЛАЛИ 1,7 МИЛИОНА АРМЕНЦИ ЗА ПО-ЕВТИНО, ЖЕНИ И ДЕЦА, НЕ Е ПРОБЛЕМ, ЕРДОГАН КАЗА ВАЖНОТО Е ДА НЕ СЕ УБИВАТ МЮСЮЛМАНИ, А ХРИСТИЯНИ И ЕВРЕИ , КАТО В УКРАЙНА

34

евреин

преди 1 месец

а турците дето изклаха 1,7 милиона арменци, 200 хиляди българи и 150 к гърци преди 1 век, там като някой осъди геноцида на Турция,и веднага Ердоган скача, с него скачат бг турците и турските циганннни в бг, ами Азербайджан срещу Армения - там геноцид няма нали, а тук от 8 милиона палестинци 30 хиляди жертви и то за 7 месеца и то не се знае колко са умрели от друго не от бомби.

33

Философ

преди 1 месец

За сведение на всички - От обявяването на Ясер Арафат на Палестинска държава през лятото на 1988 г. досега 9 европейски държави, понастоящем членки на ЕС са я признали. България е признала държавата Палестина в края на 1988 г.

fallback