35

до евреин

преди 1 месец

НА ТУРЦИТЕ ВСИЧКО Е ПОЗВОЛЕНО, ТЕ СА НИ ПРИЯТЕЛИ, ИЗКЛАЛИ 1,7 МИЛИОНА АРМЕНЦИ ЗА ПО-ЕВТИНО, ЖЕНИ И ДЕЦА, НЕ Е ПРОБЛЕМ, ЕРДОГАН КАЗА ВАЖНОТО Е ДА НЕ СЕ УБИВАТ МЮСЮЛМАНИ, А ХРИСТИЯНИ И ЕВРЕИ , КАТО В УКРАЙНА

34

евреин

преди 1 месец

а турците дето изклаха 1,7 милиона арменци, 200 хиляди българи и 150 к гърци преди 1 век, там като някой осъди геноцида на Турция,и веднага Ердоган скача, с него скачат бг турците и турските циганннни в бг, ами Азербайджан срещу Армения - там геноцид няма нали, а тук от 8 милиона палестинци 30 хиляди жертви и то за 7 месеца и то не се знае колко са умрели от друго не от бомби.

33

Философ

преди 1 месец

За сведение на всички - От обявяването на Ясер Арафат на Палестинска държава през лятото на 1988 г. досега 9 европейски държави, понастоящем членки на ЕС са я признали. България е признала държавата Палестина в края на 1988 г.

32

Мда

преди 1 месец

Нетаняхо , ако бе подал отставка След едногодишните протести , на изрелският народ , срещу кабинета му -сега нямаше да бьде издирван от трибунала в хага

31

Анонимен

преди 1 месец

Испания ако е признала Палестина, да се готвят Баския и Каталуня.

30

Анонимен

преди 1 месец

Рисковано е да признаеш Палестина, щото евреите управляват Федералния резерв на САЩ :)))

29

Анонимен

преди 1 месец

Крайно време е това да се случи.Стига вече с еврейските и американски пропаганди че няма палестинска държава:)))

28

Ари Голдберг

преди 1 месец

сега ще Разберете - кво е да си Палестинец в Собствената си Държава!

27

Преди няколко минути

преди 1 месец

И в наше село сме "ЗА" да станат република.

26

Анонимен

преди 1 месец

държавата Изаел е създадена с решаващия глас на Русия в ООН

25

Анонимен

преди 1 месец

до 23, Русия никога няма да нападне Израел, Нетаняху поздрави Путин с преизбирането му и поздрави Русия с Деня на победата 9 май, не са обявили никакви санкции, проявяват някаква благодарност макар и показна, за разлика от Зеленски, който е от Украйна и при всички случаи знае как са изтребвали евреите украинските нацотряди, ако Русия не беше победила, зеленски нямаше да го има изобщо

24

Анонимен

преди 1 месец

Смятайте колко адекватна беше реакцията на България - осветиха парламента със знамето на Израел

23

Анонимен

преди 1 месец

Въпросът сега е кой от големите първи ще атакува Израел. За сега потенциалните кандидати са Турция, Иран, Русия. Нищо чудно и да го направят заедно в коалиция.

22

АнонимеН

преди 1 месец

СТАТИЯТА Е ГЛЮПОСТ, ЗАЩОТО ПОЛША Е ПРИЗНАЛА ПАЛЕСТИНА ОЩЕ ПРЕДИ 2014-ТА ГОДИНА!

21

Хава Нагила

преди 1 месец

Както е тръгнало, скоро Израел ще почне да бомбардира и Европа :)))

20

ТалмуденКабалист

преди 1 месец

Започва се, във Войната на Гог и Магог и Гог ще бъде Унищожен, т.е. Бялата Раса!

19

За Мечка

преди 1 месец

Как да не питат. Питат еврейските семейства в Израел. Нетаняху питат и ги бият. Гледаш тв. А ония голи до кръст с бяло знаме заложници забрави ли? Евреите убиха своите.

18

Анонимен

преди 1 месец

До Бай Дрън - Не е вярно. Казаха. Не си гледал внимателно. По едната от телевизиите (или Нова или БТВ) пуснаха карта на Европа и бяха отбелязали коя държава е признала Палестина и коя не. Сега дали споменаха, че ние още от 1988г. сме ги признали не помня, но на картата се виждаше. Почти цяла Източна Европа са ги признали.

17

ъ

преди 1 месец

Кот кажат началниците. Иначе е добре да се сложи граница между тези две племена. Защото иначе излиза, че Русия е агресор, а Израел не е. Примерно.

16

Анонимен

преди 1 месец

Измъчените хора в Палестина не са терористи. Терористите са малцинство, оставено от Нетаняху да завладее Газа. Това го знае цял Израел.