Снимка Инстаграм
fallback

Съпругата на руския опозиционер Алексей Навални Юлия пусна пост в социалните мрежи с тяхна обща снимка. Под нея тя написа: „Я люблю тебя" (Обичам те). На кадъра в Instagram се вижда как двамата са допрели глави, докато гледат представление.

Руският опозиционер беше обявен за мъртъв от службата, отговаряща за затворите, на 16 февруари 2024 г. Веднага след новината за смъртта му Юлия говори на Конференцията по сигурност в Мюнхен, където беше посрещната с аплодисменти. Там тя заяви, че Путин и неговите съюзници трябва да носят лична отговорност за чината на съпруга й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

баба мара

преди 2 месеца

съпругът и починал тя как се намира в мюнхен на седенката даже се изказвамаика му тръгнала по моргите да търси сина си сега русия ще установи какво епредизвикало смъртта някакво ново творение на цру

29

дедо Ташунко

преди 2 месеца

...да носят лична отговорност за чината на мъжа й. И чинката ли вече пречукаха?

28

Обективен

преди 2 месеца

А защо не обясни какво прави точно тя на мюнхенската конференция в деня на смъртта на мъжа си? Да не би случайно да се е знаело предварително за нея?! Също така да обясни защо трудно скриваше усмивката си в "прочувственото" си слово за него?! Пълен цирк, на който няма да се вържат и новородени деца!

fallback