Снимка БГНЕС
fallback

Група мигранти е била нападната от мечка близо до град Бихач, Северозападна Босна, съобщи сайтът „Радио Сараево“. Инцидентът е станал преди няколко дни в планината Плешевица, която се намира на маршрута на нелегалните мигранти към Хърватия. Сайтът публикува снимки на ранен мигрант.

Животното е нападнало групата през нощта, а единственото нещо, което ги е спасило, е бил малък нож, който носели. Всички са извън опасност за живота, предава НОВА.

Граничната полиция на Босна и Херцеговина е съобщила за инцидента на СОС Бихач - организацията, която помага на мигрантите в този град. Маршрутът през Плешевица е известен като един от най-трудните по пътя към границата с Хърватия, но за първи път е регистрирано нападение от диво животно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Малкото мече

преди 3 месеца

Баба ми Меца не ощеля след като "клетите" мигранти я накълцаха с "малкото ножче" ... Изглеждаше все едно е минала през месомелачка. И не е вярно че ги била нападнала. Баба си береше кротко боровинки, когато тия зверове са се появили на поляната с крясъци и "малки ножчета" в ръце... Няма я вече баба, горския бог дано донесе покой на душата и.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Мечката е ксенофоб! Веднага да се сезират поне няколко НПО-та и Комитета по защита правата на човека.

28

Анонимен

преди 3 месеца

хахах - тъкмо това идвах да пише - и мечките не щат да ги ядат и да се занимават с тия

fallback