Снимка БГНЕС
fallback

Леонид Алилуев, ветеран от Великата отечествена и племенник на Йосиф Сталин, е починал на 94 години в апартамента си в Москва, съобщи „Известия“. Трупът му е намерен в апартамента му на ул. „Котелническа насипа“ вечерта на 20 декември. Според лекарите възрастният мъж е починал от естествена смърт.

Алилуев беше син на сестрата на втората съпруга на съветския лидер Надежда Алилуева. През февруари миналата година той стана жертва на измамници, като им прехвърлил сума равнозначна на 156 000 евро. Самият инцидент станал в началото на септември миналата година, но Алилуев подал сигнал в полицията едва на 8 февруари. Той казал, че измамници му се обадили по телефона и са се представили за служители на Централната банка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

дядо поп

преди 4 месеца

Ако не му ги бяха откраднали денгите, щеше да си ги занесе на Оня свят. Сега горкичкият е отишъл гол и бос там, няма 300 рубли едно кафе да пие. Дано поне му правят помени тука, че да хапне нещо там покойника.

24

Булю Булю

преди 4 месеца

Aз пък случайно мога да смятам и съответно като извадя от 2023 - 94 се получава 1929 година е роден! Втората световна е бил точно на 10 години! Не е лесно да си мисиpка със споделена мозъчна клетка с още няколко мисиpки колежки... Какъв ветеран точно е бил на 10-12 години да кажат журна.... мисиpките!

23

Барон Мюнхаузен

преди 4 месеца

Кой знае ,този ветеран колко хора е убил,така че се радвам че ще гори в Ада!!!

fallback