Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Трима души бяха убити и двама ранени при скандал между враждуващи семейства, преминал във въоръжен сблъсък в град Газиантеп, Югоизточна Турция, предаде телевизия СиЕнЕн-Тюрк.

Между двете семейства отдавна имало вражда. Не е посочена конкретната причина за днешния скандал, по време на който членовете на двете семейства открили стрелба с пистолети и автомати. Трима от участниците са загинали на място, сред тях е млад мъж на 23 години.

Безредиците са били прекъснати от полицейски екипи. Полицията е предприела широкомащабна акция за залавяне на участниците.
(Кореспондент на БТА Нора Чолакова)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Каква е причината

преди 10 месеца

Липсват подробности.Най-вероятноханъма , която гледа сеир.

8

Продължение на 7

преди 10 месеца

И османците пристигат тук като съюзници или като наемници, преценяват положението и остават,като не са малко и онези от тях, които просто се заселват тук, място е имало. Плюс венецианската еврейска помощ.Причина за нея е симпатия на тамошните евреи към османците, а многовековните опити да наложат контрол над Пътя на коприната. Най-голямата пречка е била Велика България.В плановете им са влизали и Балканите. Затова с всички сили съдействат да бъде спрян кръстоносният поход на Владислав Варненчик.

7

Дрън дрън

преди 10 месеца

До Анонимен 5 - Чумната епидемия е причината Иван Шишман да не може да получи татарска военна помощ срещу заплащане, каквато България е наемала при всяка своя война през Средновековието.Тогава, в края на 14-и век е било под въпрос дали ще има татари изобщо, такива са били пораженията от чумата. Прибави и феодалната разпокъсаност - балканските монарси и едри феодали сключват съюзнически договори с османците, за да воюват един срещу друг или наемат дружини на анадолски аги като малки лични армии

fallback