Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Индийските рафинерии са увеличил износа на гориво към Европа, съобщи Блумбърг.

Това се дължи на рекордния внос на руски петрол. Реално се изнасят конкурентни продукти в Европа.

Oще по темата

Обикновено европейците са внасяли от Индия средно 154 000 барела на ден. Вносът през последната година е достигнал до 200 000 барела.

Руският внос на Индия нарасна за седми пореден месец. Това прави Русия и най-големият вносител на подобни продукти за страната.

Европа обяви забрана за внос на руски продукти, но вносът на индийски продукти значително се е повишил.  Индийският дизел става все по-значим.

Наблюдава се постоянно договаряне с европейски държави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 1 година

По-интересно е как Япония напуска антирускигаз коалицията на САЩ. Явно са по-малки ид'ио'ти от брюкселските.

17

Анонимен

преди 1 година

Ми всеки има нужда от петрол. И винаги ще се намери някой да го продаде. Дали Индия или Индонезия или Гамбия няма значение. Важнато е да има ***'о'ти да го купуват с надценката. А ***'о'ти в ЕС - бол.

16

джо

преди 1 година

Анонимника сигурно е бил посредник в сделката. Аман от смешници тука, всички пишат каква е цената на продажбите на петрола,но никой не обяснява,защото са ***, на какви цени купуваме тези продукти. Което е много по-важно. Руснаците ако искат и за 20 долара да продават, мене това не ме топли. За нас е важно при тези цени на горивата да ни вдигнат заплатите,или да намалят цените на дизела е,бензина и газта. Дрругото, драскачи е въздух под налягане...

fallback