18

Анонимен

преди 1 година

По-интересно е как Япония напуска антирускигаз коалицията на САЩ. Явно са по-малки ид'ио'ти от брюкселските.

17

Анонимен

преди 1 година

Ми всеки има нужда от петрол. И винаги ще се намери някой да го продаде. Дали Индия или Индонезия или Гамбия няма значение. Важнато е да има ***'о'ти да го купуват с надценката. А ***'о'ти в ЕС - бол.

16

джо

преди 1 година

Анонимника сигурно е бил посредник в сделката. Аман от смешници тука, всички пишат каква е цената на продажбите на петрола,но никой не обяснява,защото са ***, на какви цени купуваме тези продукти. Което е много по-важно. Руснаците ако искат и за 20 долара да продават, мене това не ме топли. За нас е важно при тези цени на горивата да ни вдигнат заплатите,или да намалят цените на дизела е,бензина и газта. Дрругото, драскачи е въздух под налягане...

15

Анонимен

преди 1 година

Европа обяви забрана за внос на руски продукти, но вносът им идва от Индия, Турция и т.н. с конкретна надценка. След съкращаването на обемите на добива от Русия и ОПЕК, продуктите за ЕС неминуемо ще поскъпнат.

14

Анонимен

преди 1 година

Хаха, "хитрата" Европа, дето щеше да мори Русия със санкции, за да й играе по свирката, купува пак същото, но на четворни цени! Еврогейския гений няма равен! Следват инфлация, стагнация, деиндустриализация, обедняване, социално напрежение, и съвсем закономерно морален и икономически упадък и тотална деградация. ЕС надигра сам себе си с малко помощ от краваристан

13

Алекс

преди 1 година

Рашките демонстрират колко са кухи.Вместо да продават готовия продукт/където е най-голямата печалба/директно на европейския пазар,те продават суровината с голяма отстъпка на Индия.Трябва и акъл,само с мускули и ракети не става.

12

Хей, копейки...

преди 1 година

И каква стана тя сега? Руски нефт чрез посредника Индия е по-евтин отколкото директно от Московия! Европа наби санкции на пPozzията за да и купува евтино петрола през трети страни! Жалко, че нашите русуророби не могат да схванат за какво иде реч и си мислят, че ЕС се управлява от слабоумни като в азиатскотo блaтo!

11

Анонимен

преди 1 година

Пухтин работи за икономиките на Индия и Китай...а

10

Магелан

преди 1 година

Той вола като ринел на гърба си го хвърлял.По проста и дива нация от мужиците алкахолики не знам.Вместо този психопат Путин да си продаваше скапания пълен със сяра нефт на висока цена на в Европа .Сега индийците и особено китайците така го кланят с ниска цена че от една година постъпленията в руската хазна от продажбата на нефт и газ е паднала с 100%

9

Анонимен

преди 1 година

Тоест купуваме руски дизел, ама през Индия -----////------ Не бе, купуваме индийски дизел, произведен от руски нефт на смачкани цени. Руснаците са принудени да продават суровината евтино, екологичната щета остава в Индия, а ти имаш евтин дизел.

8

Браво

преди 1 година

Убаво ги пишете тия работи в 1 през нощта. Явно не са важни или подменят правата линия. Ееее информация та дрънка

7

Анонимен

преди 1 година

Тия индийци скоро ще ядат бой от американците, че им прескачат санкциите.

6

Анонимен

преди 1 година

Тоест купуваме руски дизел, ама през Индия - че да им плащаме и на тях. Хитро!

5

Анонимен

преди 1 година

Индия е най-голямата демокация в света и тя не налага санкции на Русия.

4

Ядрен вампир Z

преди 1 година

А България спаси американската газ лато я купува 4 пъти по скъпо от руската.Вкоро ще спасяване и американския нефт.

3

Анонимен

преди 1 година

Хаха - Пишете ги тея, все едно Русия не гое имали това като вариант ...

2

Анонимен

преди 1 година

Ама чакайте сега нали уж целия свят санкции алабала. Страната, ама само тая страна е милиард и половина. Ами Китай? Още толкова. Ами Иран, Турция, Казахстан , Азербейджан и много други за които няма да ми стигне мястото за да ги изброя?

1

Анонимен

преди 1 година

Търговийка,щоту Европа плаща двойно.