Снимка: БГНЕС
fallback

Пред Северна Македония предстоят много големи и трудни решения. Това обяви македонският премиер Димитър Ковачевски, съобщи Нова Македония.

Страната опитва да договори нужното мнозинство за приемане на конституционни промени, като продължават преговорите с опозиционните групи.

Ковачевски припомня, че предстои доклада за Главата за върховенството на закона.

Oще по темата
Той смята, че отново ще трябва да бъдат приети закони, изискващи големи мнозинства.

За това ще са отговорни всички групи в парламента. Реално те ще трябва да подкрепят бързо европейско присъединяване на Северна Македония.

"Минах през цялата страна и нито един гражданин не каза, че иска да забавим европейския напредък. Всички очакват благополучие и бързо европейско присъединяване", обяви Ковачевски.

Обяви, че това ще стане с гарантирана македонска идентичност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Стоян

преди 1 година

Признават ,че правят изкуствена държава след 1991 година и започват преговори с Европейския съюз ...ако ли не ... се присъединяват към Съветския съюз ...

23

Анонимен

преди 1 година

Опитаха да откраднат от Гърция знамето на Вергина не им се получи, сега са с крадено знаме на японската имперска армия което е бяло и червено слънце но с повече лъчи и кръга е малко по-голям, като в последния вариант слънцето не е в центъра. Махнали са по два лъча от всяка страна, сменили леко цветовете и смалили слънцето и ето ти знамето на Северна Македония.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 МАНУ Не е изненада защото много българи напускат бг ивземат ЕС или американски паспорти и мразят бг и не искат да са бг.. Демократичните озлобиха българите.

fallback