24

Стоян

преди 1 година

Признават ,че правят изкуствена държава след 1991 година и започват преговори с Европейския съюз ...ако ли не ... се присъединяват към Съветския съюз ...

23

Анонимен

преди 1 година

Опитаха да откраднат от Гърция знамето на Вергина не им се получи, сега са с крадено знаме на японската имперска армия което е бяло и червено слънце но с повече лъчи и кръга е малко по-голям, като в последния вариант слънцето не е в центъра. Махнали са по два лъча от всяка страна, сменили леко цветовете и смалили слънцето и ето ти знамето на Северна Македония.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 МАНУ Не е изненада защото много българи напускат бг ивземат ЕС или американски паспорти и мразят бг и не искат да са бг.. Демократичните озлобиха българите.

21

Анонимен

преди 1 година

Нека си запазят античката история но и признаят че са бг история след 680 1880 и след 1990 г.

20

Предложение:

преди 1 година

Поканете еврокомисаря по разширяването Верхей да посети РСМ заедно с българската делегация и евродепутати/които имат запрещение да влизат в РСМ/на поклонението и полагането на венци на гроба на Гоце Делчев по случай 151 годишнината от рождението му....гОООлям цирк ще настане в РСМ !!!!

19

Анонимен

преди 1 година

Да махнат лъжите и фалшификациите и да срещнат истината смело! Нищо страшно няма! Никой не е умрял от истината! Трябваше да откраднат историята на мъртъв народ- кумани, хазари, печенеги.

18

Анонимен

преди 1 година

Питайте сегашния председател на МАНУ Коцарев и сегашен върл "македонец", какъв е бил баща му преди 1945 година?Дали сам се е определял за българин дали е бил начело на комитета от Охрид за посрещане на българската армия и дали е бил български кмет на Охрид до 1945г? А как така неговият син Коцарев се прероди в т.н македонец и българомразец, той да не би да не е син на баща си а? Или сърбокомунистите с терор им измиха мозъците а?

17

Анонимен

преди 1 година

От северномакедонците се иска само едно ИСТИНАТА, никой не иска от тях да се признават за българи,нека са каквито си искат, нас дори ни е срам,но и жал за тези хора който са се отказали от род и родина под ударите на сърбокомунистите , но не могат да променят етноса на хора живели преди 150 години и сами са се определяли за българи и са умирали за свободата на българите в Македония. Такива са основателите на ТМОРО начело с Татарчев, гемиджиите, Делчев, братя Миладинови и т.н. От по ново време ба

16

Анонимен

преди 1 година

От северномакедонците се иска само едно ИСТИНАТА, никой не иска от тях да се признават за българи,нека са каквито си искат, нас дори ни е срам,но и жал за тези хора който са се отказали от род и родина под ударите на сърбокомунистите , но не могат да променят етноса на хора живели преди 150 години и сами са се определяли за българи и са умирали за свободата на българите в Македония. Такива са основателите на ТМОРО начело с Татарчев, гемиджиите, Делчев, братя Миладинова и т.н. От по ново време ба

15

ХИЧО

преди 1 година

Вашата идентичност я знае целия свят-шиптъри...

14

Митре,я кажи

преди 1 година

Комши като си македонец,каква марка е жълтия вентилатор на знамето ви?

13

Анонимен

преди 1 година

,,Много трудно решения" -- кажете си го направо: ще трябва да се откажем от македонистките измислици и от югосръбската носталгия. А от това логичното следствие е ... ами, ребългаризация в рамките на едно-две поколения. И сега търсят начин да измислят някаква ,,македонска идентичност", която да не е на антибългарска основа. С античните не успяха, сега скоро ще научим какво македонско яйце ще снесат ,,учените" с птичи мозък от ману...

12

До стареца котор

преди 1 година

Не си ми и потребвал и не сакам повече азиатски племена в моята родина да слушам дивак да произговаряш развален Български език ме боли главата.Стой далече от България,че не си нужен на цивилизования свят.Кучето ми 3 по умно от 90% от обитателите на Македония

11

Тая македония

преди 1 година

1 християнин не можеш да видиш като у Кирджилийски.Тва всичко е за огин.4 милиона са у нас и не можем да се отървем и Българина гласува в собствената си родина.

10

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Македонската...идентичност се формира в условията на бивша Югославия.Там доминацията на сърбите беше очевидна и...определяща. Сръбското кралство,още от създаването си,като основен опонент и противник на Балканите имаше българското царство по време на средновековието,до нахлуването на османците. Та така бяха...обработени и нашите братовчеди от района на Македония.

9

Затваряйте границата

преди 1 година

С македонска област да си стоят 2 ***.Каква Европа за тия невежи *** амуджи.Писна ми от диваци и варвари да крадат всичко Българско и родно.

8

В Македония е

преди 1 година

Пълно с мурджави татари негроидни с сини венци и дзурли с лилав оттенък.

7

Старец

преди 1 година

Митре,живото ни е доказал ,че можеме да минем и без Вазе. Я ни тееглете по идна пичко макена,и си стойте у вашта си котора.

6

Любимко Друлович

преди 1 година

Сменихме си името и всичко ще си сменим и ако треве и дУпие ще дадем

5

Анонимен

преди 1 година

Северна Македония може да влезе в ЕС само като част от България. Другият вариант е като част от Югославия и да бъдат пак роби на сърбите и да лапат сръбски чушки.