fallback

Кралят е пристигнал в Уестминстърския дворец с конвой от Бъкингамския дворец.

Чарлз помаха на доброжелатели от задната седалка на автомобила си, докато тълпата го аплодираше.

С него бяха двамата му синове - принц Уилям и принц Хари. След броени минути ковчегът на кралица Елизабет II трябва да потегли към Уестминстърското абатство.

Oще по темата

Докато кралят и принц Уилям бяха във военни униформи, принц Хари, който не е работещ член на кралското семейство, бе в черен костюм. По-рано бе обявено, че на принца, който замина да живее в Америка, ще му бъде позволено да носи униформа, докато върви зад ковчега на баба си. Очевидно отново е имало разрез в отношенията на кралското семейство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

И защо

преди 1 година

...трябва да ме интересува????? Кралят Не управлява и няма никакви заслуги за развитието им, освен рекламни и представителни. Богатството не ме впечатлява. Дори ме отвращава, защото е натрупано на гърба на народа и на колониите им.

17

Анонимен

преди 1 година

Забелязахте ли нашият мони, ема Симон, като мони,. ем и съкратенко -от монарх но малък монарх = мони, или по скоро мини, да минел под масата та и тва биоказино прошепна за наследственна връзка от стра на Кралицата към Цар Дървояд - Самоковски. Кралицита е направила толко много но никога от цяла гора не е давала да се изсече и надялка на клечки за зъби, Цар Дървояд - Самоковски успя.

16

Анонимен

преди 1 година

Изразът "телени останки" бил идвал отТел-визор, или Тел-фон или Тел-бодлива, но няма нищо общо с каквито и да е монархуиди

fallback