18

И защо

преди 1 година

...трябва да ме интересува????? Кралят Не управлява и няма никакви заслуги за развитието им, освен рекламни и представителни. Богатството не ме впечатлява. Дори ме отвращава, защото е натрупано на гърба на народа и на колониите им.

17

Анонимен

преди 1 година

Забелязахте ли нашият мони, ема Симон, като мони,. ем и съкратенко -от монарх но малък монарх = мони, или по скоро мини, да минел под масата та и тва биоказино прошепна за наследственна връзка от стра на Кралицата към Цар Дървояд - Самоковски. Кралицита е направила толко много но никога от цяла гора не е давала да се изсече и надялка на клечки за зъби, Цар Дървояд - Самоковски успя.

16

Анонимен

преди 1 година

Изразът "телени останки" бил идвал отТел-визор, или Тел-фон или Тел-бодлива, но няма нищо общо с каквито и да е монархуиди

15

българка

преди 1 година

Уфффф, най-после да приключва този цирк. От десет дена само с това ни занимават и ни облъчват отвсъкъде. Този ковчег го разнасят из цяла Англия. Шествия, ескорти, униформи - харчат парите на данъкоплатците и вървенето след ковчега го наричат "работа".

14

българин

преди 1 година

"...принц Хари, който не е работещ член на кралското семейство..." ха ха ха хаха - работещ "член"... те тия не знаят какво е работа... ама хич

13

Анонимен

преди 1 година

Доколкото знам Хари е (бивш може би) военен и си има военно звание и униформа. Какво би му попречило да не я носи ако иска на официални случаи? Може би има допълнения, които са характерни за качеството му на принц, но те едва ли е проблем да се махнат.

12

Анонимен

преди 1 година

униформата я опрала меркел на висока температура и се е свила, затова с костюм

11

Анонимен

преди 1 година

Това на заден план, Капитан Хук от Питър Пан ли е?

10

ПроСоТо

преди 1 година

Факта,че на Хари не са позволили да надене царските атрибути, трябва да ви отвори очите за това,колко ЖЕСТОКИ и УБИЙСТВЕНИ са "законите",крепящи монархията !....Те /монарсите/ ви се представят като "бащи и майки на нацията",но са готови да унищожат собствените си деца и да изколят и най-верните им поданици...Та помислете какво мислят ЗА ВАС !

9

Анонимен

преди 1 година

"Кралят е пристигнал в Уестминстърския дворец с конвой от Бъкингамския дворец."________Научете се да уточнявате, че е британския крал, на мен този клоун не ми никакъв за да ми го представяте като "кралят"

8

Анонимен

преди 1 година

С цялото това представление казват на света: "Вие може и да си мислите, че живеете в развит, свободен и демократичен свят, но над вас винаги ще има един елит, за когото сте просто рoби!"

7

Анонимен

преди 1 година

Пак добре, че не е с пола или рокля.

6

Анонимен

преди 1 година

Няма по-щастлив човек в Наглосаксия, от чичо Чарли III, в този момент!

5

Анонимен

преди 1 година

"..принц Хари, който не е работещ член на кралското семейство, бе в черен костюм." ...а другите какво лаботят, ве разбрах, принц и крал ли?

4

Кой век е днес?

преди 1 година

Малко се обърках, затова питам. Погребение на управник по наследство в 21 век явно е "най-важната" новина.

3

Анонимен

преди 1 година

а някой видя ли Ким ччен ур с какво пристигна

2

Неразбрал

преди 1 година

А Меган Мрънкъл къде е?Нищо не пише!Нали вървят в комплект с оня Хари!

1

Lina

преди 1 година

Задължително инфо кой с какво е облечен, къде ще седне, Всичко!!!!