Снимка: БГНЕС
fallback

Компаниите очакват през следващите няколко години хибридният модел на работа да стане основен. Това показва ново проучване, съобщи Investor.

Компаниите планират да направят преглед на имотните си активи.

Oще по темата
За огромна част от тях работата от офиса си остава много важна.

Вероятно те ще преосмислят своите офис площи и ще търсят различни действия за растеж. Следващите три години може да доведат до голям обрат за имотите.

Експертът по темата Мери Пуйбаро обясни, че е дошъл моментът за преосмисляне на идеята за имотите и как те се вписват в приоритетите на бизнеса в бъдеще. Вероятно предлагането на хибридна работа ще бъде от голямо значение за привличането и задържането на таланти.

Въвеждането на този модел ще бъде основен приоритет в сферата. Повечето компании разширяват инвестициите в гъвкави площи.

Това може да стане чрез външен доставчик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 1 година

Е аз съм заварчику, моем ли от хомо офису на село да завариме корабу у Варната?

11

До 11

преди 1 година

Продължавай да сънуваш. Аз не работя, защото никога не ми се е налагало и на децата ми, и на внуците ми и на правнуците ми никога няма да им се налага да работят. Забрави само да кажеш, че имаш къща на село Лефкада (не знам защо селяните си мислят, че е супер дестинация, но определено е само за бедни), както и на Алпите. Живей с мечтите си, панелен плъх. А да, забрави да споменеш, че си програмист, разбираш ли. Хахахахаха. Както казах, пандемията постигна целите си. Хахахахаха

10

До 9

преди 1 година

Всъщност, моят хоум офис се простира от къщата ми в София, минавайки през вилата в планината, месец и половина на Лефкада и 2 месеца на Алпите зимата. А твоето мрънкане и празни приказки свидетелства за жестоки комплекси и ниско заплащане. И не, точно такива като тебе никога няма да протестират. Получават жалката заплата и викат Неволята. А аз няма и за какво да протестирам. Живея си с кеф живота.

fallback