12

Анонимен

преди 1 година

Е аз съм заварчику, моем ли от хомо офису на село да завариме корабу у Варната?

11

До 11

преди 1 година

Продължавай да сънуваш. Аз не работя, защото никога не ми се е налагало и на децата ми, и на внуците ми и на правнуците ми никога няма да им се налага да работят. Забрави само да кажеш, че имаш къща на село Лефкада (не знам защо селяните си мислят, че е супер дестинация, но определено е само за бедни), както и на Алпите. Живей с мечтите си, панелен плъх. А да, забрави да споменеш, че си програмист, разбираш ли. Хахахахаха. Както казах, пандемията постигна целите си. Хахахахаха

10

До 9

преди 1 година

Всъщност, моят хоум офис се простира от къщата ми в София, минавайки през вилата в планината, месец и половина на Лефкада и 2 месеца на Алпите зимата. А твоето мрънкане и празни приказки свидетелства за жестоки комплекси и ниско заплащане. И не, точно такива като тебе никога няма да протестират. Получават жалката заплата и викат Неволята. А аз няма и за какво да протестирам. Живея си с кеф живота.

9

Нешо

преди 1 година

И аз съм на хоум офис. Бия чикий по цял ден и приказвам по телефона с млади германки. Кво му е, барам забременя някоя през слушалката.

8

Хахаха

преди 1 година

Две неща постигна пандемията, хората доброволно се затвориха вкъщи и хората много лесно биваха управлявани и манипулирани през социалните мрежи. И двата плана успяха напълно. Това да си доброволно затворник без да имаш присъда е супер. Това да вярваш на очевидни монтажи и публикувани статии е още по-супер, но най-хубавото е, че хората дори се отказаха от това да се събират, какво ли остава за протест.

7

Хибрида

преди 1 година

Хибриден модел по български - от 8 до 5 в офиса, а вечер, събота и неделя - в къщи

6

Анонимен

преди 1 година

Може. От 15 години съм с неограничен хоум офис и слабо ме вълнуват хибридни модели, при условие, че вече всяка компания търси Б2Б и фрийланс решения. В офиса ходя 2 пъти месечно да се видя с колеги. Отделно работя Б2Б със собствената си фирма с 5 компании, в чиито офиси не съм стъпвал. Всички около мен са така и никой не ходи в офис.

5

Всъщност ...

преди 1 година

компаниите не го налагат. Налагат го служителите. Напълно безсмилено е да се пътува до офиса! Да седиш 8 часа в обща стая с още 100 човека и накрая да се чувстваш изморен само от шума! Компаниите, които не са гъвкави ще имат доста проблеми :)

4

Бай Илийчо

преди 1 година

И язе работа хоумофис ! Ката ден съм в обора при кравите ! Доя ги,рана ги чистъ им !

3

Анонимен

преди 1 година

Аз съм за 2 дни хоумофис, ама да ми дават и добавки за ток, плюс ваучери за храна. Ако нон си вкъщи, гаранция изперкваш. То ако не пиеш кафе и уиски с колегите да чукнете лафче, Бааси живота :))

2

Хахаха

преди 1 година

Няма вече хибрид, всичко е хоум офис, иначе няма да си намерят служители. Свърши вече. Условията са 4 дневна работна седмица, 35 дни отпуска и изцяло работа от разстояние. Ако работодателят не ги дава, просто не си струва да работиш за такъв работодател. Масово хората напускат като чуят, че ще ги връщат в офиса макар и за 1 ден през седмицата.

1

като дуппедатите

преди 1 година

от нс. от една партийка преминават в друга