Снимка: БГНЕС/ЕПА
fallback

Новият крал Чарлз даде първото изявление след смъртта на Елизабет Втора.

"Смъртта на моята любима майка, Нейно Величество Кралицата, е момент на най-голяма тъга за мен и всички членове на семейството ми. Скърбим дълбоко за кончината на една много обичана майка.

Oще по темата

Знам, че загубата й ще бъде дълбоко почувствана в цялата страна, в цялата Британската общност и от милиони хора по света".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Крал Чарлз Ill

преди 1 година

Хубаво е да си крал, особено ако не са те хванали!

11

бай Табло

преди 1 година

Първо мъжът й а след година и тя. И двамата живяха до дълбока старост. Живяха правилно и си умряха правилно. Лошо е, че правилните хора си отиват а остават все повече неправилни. Хора нискочели и нищо не чели. Такива, живеят като мухи еднодневки и си отиват преди да им е дошло времето или от глупост, или един-друг се изтрепват. Те не могат да ценят умните и успели хора, а ги кълнат и подиграват, защото по улиците това са научили.

10

анализатор

преди 1 година

Интересно ми е, просто ми е любопитно, досега цяла вечер сканирам чужди телевизии, не видях един видео репортаж на новия крал относно смъртта на майка му.Не го съдя. Когато почина моята майка, аз бях на 48 години.Тоест, много по-млад. И не са ме търсили журналисти.Просто разсъждавам...

fallback