Снимка: БГНЕС
fallback

Полицията в Лондон съобщи, че убийството вчера на британския депутат Дейвид Еймс в Есекс е обявено за случай на тероризъм, предаде БТА, позовавайки се на Ройтерс.

Случаят продължава да се разследва от органите на реда. Дейвид Еймс бе убит при среща с избиратели в църква в неговия избирателен район.

Шейсет и девет годишният Еймс от Консервативната партия на премиера Борис Джонсън беше прободен многократно с нож при нападение вчера по обед в методистка църква в Лий он Сий, източно от Лондон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 2 години

Правосъдието е раздадено, въпросният депутат е борец за отворени граници на Великобритания и повече бежанци. По-добре той отколкото някое английско момиче да беше изнасилено и заклано от сомалийския касапин.

28

Анонимен

преди 2 години

Невероятно но факт.Една от най старите и стабилни демокрация в света английската се издъни от всякъде?Това ако беше се случило в България незнам какъв вой щяха да нададът свободната преса в Аглия?Щяха да пратят целия български народ в епохата на Иквизицията,която също е Западна Европа през 14 и 15 век....Че малко ли плиткоумини събития стават в България?! Я се погледнете вие в източно европейската фавела, Факултето и Столипиново, вижте си актовете 16 на волски път тип окоп! Вижте си съдебната и здравната система - ганюви!

27

Анонимен

преди 2 години

Това означава че примката около ислямските *** в ЮК се затяга!

fallback