Снимка: YouTube
fallback

Самолет, носещ наркотици от Венецуела към Мексико, се запали докато кацаше нелегално на магистрала в близост до курорта Канкун. 

Военните са засекли самолета в момента в който е навлязал във въздушното пространство на Мексико. След него са изпратени военни изтребители. Войска бе изпратена и на мястото, където самолетът е кацнал, но засега няма информация за арестувани дилъри, пишат от BBC.

Съвсем наблизо полицията залавя камион с 390 килограма кокаин. Наркотичното вещество е било разпределено в 13 пакета по 30 кг. Цената му е около 4,9 милиона долара, а според изявлението на военните в Мексико залавянето на пратката е значителен удар по криминалните организации. 

Според тях, кокаинът в камиона е бил натоварен именно от самолета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Джони

преди 3 години

Бил съм в Канкун и там всички са в играта. Бармани, шофьори на такси, камериерките в хотела,местните безделници по плажа всички продават. В дискотеките тарашат три пъти докато влезеш, да не вкараш чужд материал. Иначе в *** продават от техния.

25

Джони

преди 3 години

Ченгетата са отцепили магистралата да могат да кацнат, понеже и те са в играта са оставили 390 кила да не буди подозрение. След това под полицейски ескорт останалите 2610 кила са пристигнали в Канкун и вече туристите ги дегустират.

24

Анонимен

преди 3 години

Сега за всеки килограм ще паднат минимум 100 глави за назидание, картела на прощава

fallback