26

Джони

преди 3 години

Бил съм в Канкун и там всички са в играта. Бармани, шофьори на такси, камериерките в хотела,местните безделници по плажа всички продават. В дискотеките тарашат три пъти докато влезеш, да не вкараш чужд материал. Иначе в *** продават от техния.

25

Джони

преди 3 години

Ченгетата са отцепили магистралата да могат да кацнат, понеже и те са в играта са оставили 390 кила да не буди подозрение. След това под полицейски ескорт останалите 2610 кила са пристигнали в Канкун и вече туристите ги дегустират.

24

Анонимен

преди 3 години

Сега за всеки килограм ще паднат минимум 100 глави за назидание, картела на прощава

23

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЦИТИРАМ! "Смърт на наркотиците!"КОМЕНТИРАМ! Абе глупи, какво точно представлява акта "смърт на наркотици" - тва не е нещо живо, че да може да умре. *** глупaв...

22

Наркос Ескобар

преди 3 години

Маринките са чакали на магистралата, та за тва пилота е кацнал на магистралата, а товарачите са събрали мат'рияла с пикапи, после драскат клечката, а за маринките остава приятната задача да чистат останки от изгорял самолет.

21

Анонимен

преди 3 години

Смърт на наркотиците!Тази гадост убива бавно хората,младежите и семействата им!

20

баце Хоакин

преди 3 години

Сега ще ви светна, понеже сте невежи и боси в логистиката при търговията с наркотици..Изпращача твари на самолета и пуска поръчката. Тоя самолет отлита и се очаква да кацне някъде, нал тъй? Самолета трябва да кацне на незаконно летище или такова контролирано от наркоси. Така.Обаче, понеже тва не са вафли, често изтича информация и на дестинацията чакат вместо наркоси, маринки. И задане кацне там, пилота казва "Кацам на магистралата", наркосите идат с пикапи, тварят, а маринките ядат дебелия.

19

Анонимен

преди 3 години

По новините са показвали с каква скорост разтоварват моторниците , идващи от мароко. Та предполагам че тези са били отцепили магистралата и още в движение са пълнили бусовете , като последния е изостанал за да забави полицията

18

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17"Аматьори, 390 кила били много"Къде им е сметката да карат 400кг със самолет!В този самолет се сместват тонове стока! Това не ти е някой таралясник за пилот и пътник!Стоката ще е била много повече! Сигурно са хванали последната баничарка!

17

марадона

преди 3 години

а живеещите около мястото , едни весели весели .......

16

Анонимен

преди 3 години

Аматьори, 390 кила били много - у нас студентите си кътат по 300 кила у дома....

15

Ленд Лизов

преди 3 години

говорител на SOCOM заяви пред CNN, че нямат нищо общо с отразения от медиите инцидент ;)

14

Анонимен

преди 3 години

Бийте комунистическа *** бе. Не им се връзвайте.

13

Zyl Ezyk

преди 3 години

Злите езици разпрявят, че през последвалата седмица, хората в радиус 50 км са били много работливи и уверени в себе си. А като крЪкали рикия, не ги фащало.

12

123123123

преди 3 години

иииибаси филма - да влизат нелегално самолети и кацат по магистралите :)))))))

11

Аматьори

преди 3 години

Хората на Чапо и *** работят с танкери и подводници и акустират директно по пристанищата на Кадиз, Неапол и Варна с танкерите нефт ве. Така се захранва Европа от запад на изток с всички видове дрога, които някой може да пожелае. Ето скоро хванаха 14 тона на пристнище Салерно (до Неапол). Тая пратка е на ИДИЛ, за това са я хванали, ако беше на Синалоа или на Бойко, могат да фанат само дедовия... ве.

10

Сульо брат на Пульо

преди 3 години

Не са заловени дилъри - ххахаха. Дилърите едва ли бръмчат със самолети..на тези им се казва трафиканти, но вие от къде да знаете? 390 кг. били значителен удар.. при 1500$ за килограм едва ли тази пратка им бърка в джоба. В същото време, някъде другаде, са акостирали 39 тона.

9

Бойко Магистралния

преди 3 години

За пръв път виждам магистрала без аварийна лента, разделителна мантинела и без бабуни по нея... Фейк- нюз

8

Слугенаж

преди 3 години

Ще си отгледат още не ги мисла... Търся слуги почти за без пари....

7

Разтревожен

преди 3 години

КОКАИНА ДОБРЕ ЛИ Е?!