Снимка: БГНЕС
fallback

Все още има български граждани, които се интересуват може ли да се напусне Италия. Посланикът ни в Рим Тодор Стоянов потвърди, че досега немалко хора се прибраха, но възможностите се ограничават. 

Жертвите на COVID-19 в Италия вече са над 1000 души, заразените - повече от 12 хиляди. В страната са в сила още по-строги мерки във връзка с ограничаването на разпространението на коронавируса.

"Започнаха да намаляват различните варианти за отпътуване, както и от Милано, така и от летище Фиомичино в Рим, но все още такива съществуват. Днес има директни полети от Рим за София, както и възможни варианти за прекачване през други държави към България. Те все още са налични, но съветвам нашите сънародници, които все още се колебаят дали да пътуват за България, да побързат с вземането на решение", каза той пред БНТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Ами

преди 4 години

хайде да се върнат па да видим дали ще спазват 14 дена карантина или България ще пламне, като Италия. Посланика знае ли кои са тези хора и как ще се контролират като се завърнат в България.

28

Анонимен

преди 4 години

до 27 К'во да им завиждаме, бе? Че са се заразили ли?

27

Анонимен

преди 4 години

от 26 По 200 човека НА ДЕН умират на ботуша от короната! Няма такива мизерници.

fallback