Снимка: архив, Reuters
fallback

Четиридесет и три годишен българин с инициали Г.И.С. е бил арестуван в Индонезия, защото подготвял скимиране на банкови карти в Убуд, в Гинаяр, съобщава изданието "Темпо".

Арестът е извършен в събота.

Българинът планирал да сложи скимиращо устройство на банкомат на ресторант в населеното място, но бил заловен на местопрестъплението от полицейски патрул.

При претърсване на дома му били открити мобилен телефон, паспорт, четири камери и рутер, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 4 години

Неможа ли някъде на по близко да се пробва ами е отишъл чак в индонезия.Сигурно си е мислел че Индонезииците са по тъ, пи от евро, гейците и ще може да напълни набързо джобовете. Сега пък ще разбере по трудният начин какво се казва правосъдие. Там нема условни присъди нема договорки нема намаляване с една трета. При най малкото нарушение на законите директно в паннделата за дълго.

4

Анонимен

преди 4 години

"При претърсване на дома му били открити мобилен телефон, паспорт, четири камери и рутер, пише БТА."----Неща, които могат да се открият в почти всеки един дом. Само камери дето няма във всеки дом, но вече в около 30% има. Кой няма рутер? Само тези които нямат интернет вкъщи. Кой няма паспорт? Само тези които не пътуват в чужбина. Кой няма мобилен телефон днес? Само бабите и дядовците. Че даже и някои от тях имат. И камери има на сума ти устройства. Откога е престъпление да имаш камери?

3

..

преди 4 години

Намерили къде да крадат...В Индонезия не се шегуват, не вярвам да им простят.

fallback