Снимка: архив Reuters
fallback

Ирански самолет с 66 пътници на борда, изпълняващ полет по вътрешна линия, се разби тази сутрин в югозападната част на страната, съобщиха редица местни медии, цитирани от АФП.

Самолетът, който е осигурявал връзката по въздух между Техеран и град Ясудж, "се е разбил в район на близо 480 километра южно от иранската столица.

Всички спасителни служби са вдигнати по тревога, уточниха агенциите Исна и Фарс, позовавайки се на ръководителя на националната спасителна служба.

Всичките 66 души пътници и екипаж са загинали в иранския самолет, разбил се в планините Загрос, предава AFP.

"След като претърсихме района, за жалост открихме, че всичките пътници са загинали", съобщи Мохамад Табатабай, директор на отдел "Връзки с обществеността" на "Асеман Еърлайнс", чийто е разбилия се самолет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 6 години

До ФотографПоклон пред страхотната ти ерудиция! Явно си голям фотограф, вярвам ти, щом така казваш! Само моля ми обясни, ЗАЩО се вижда нещо като хало, след като фотографът е снимал ОТГОРЕ сянката на самолета, а не отдолу? Помисли малко, преди да отговориш! И още, моля те да използваш по-щадящи определения за нас, невежите!

8

До Фотограф

преди 6 години

Преди това нека изясним най-важното: това е снимка на сянката на НЯКАКЪВ САМОЛЕТ, а не на разбилия се фъшкийски ФРЕНСКИ боkлуk AR-72.Този самолет изби много хора в Америка, Куба, Русия.Сега чакам от сайта още 7 (седем)публикации в ТОЗИ САЙТ по случая, както за Ан-148.Толкова чакам и за Boeing 777, който се плюхна в Сан-Франциско!Казвам го без всякакво злорадство, напротив, изказвам съчувствието си към пострадалите и съболезнования към близките на загиналите! Но предупредих, Бог си знае работата!

7

Гошу

преди 6 години

Пак влезнаха в серия. Сега ще паднат още един-два и после пак с години наред ще е спокойно. Забелязал съм го отдавна това.

fallback