9

Анонимен

преди 6 години

До ФотографПоклон пред страхотната ти ерудиция! Явно си голям фотограф, вярвам ти, щом така казваш! Само моля ми обясни, ЗАЩО се вижда нещо като хало, след като фотографът е снимал ОТГОРЕ сянката на самолета, а не отдолу? Помисли малко, преди да отговориш! И още, моля те да използваш по-щадящи определения за нас, невежите!

8

До Фотограф

преди 6 години

Преди това нека изясним най-важното: това е снимка на сянката на НЯКАКЪВ САМОЛЕТ, а не на разбилия се фъшкийски ФРЕНСКИ боkлуk AR-72.Този самолет изби много хора в Америка, Куба, Русия.Сега чакам от сайта още 7 (седем)публикации в ТОЗИ САЙТ по случая, както за Ан-148.Толкова чакам и за Boeing 777, който се плюхна в Сан-Франциско!Казвам го без всякакво злорадство, напротив, изказвам съчувствието си към пострадалите и съболезнования към близките на загиналите! Но предупредих, Бог си знае работата!

7

Гошу

преди 6 години

Пак влезнаха в серия. Сега ще паднат още един-два и после пак с години наред ще е спокойно. Забелязал съм го отдавна това.

6

До фотограф

преди 6 години

Според моята скромна персона снимката е направена съвсем нормслно(това за въпросът как е направена снимката), а иначе това което се вижда нс нея е сянката на самолета върху облаците

5

Фотограф

преди 6 години

Снимката е интересна, а фотографа се намира в самия самолет който се вижда на нея:) Та, преди да бистрите сложни неща дето никой не ги знае как са, дайте нещо по-просто -я кажете как е направена снимката. Мислите ли че ще ви стигне силицата на мозъчетата да разбулите самолетна катастрофа, ако не можете това просто нещо да хванете?

4

Коньо

преди 6 години

Компанията Асеман Еърлайнс е била в черния списък. Пилотите докладвали за отказ на двигател. Много тъжна история, че се е стигнало до там.

3

Анонимен

преди 6 години

Забил се в някакъв хълм при снижението за кацане в мъгла. Навигационна грешка на пилотите, най-вероятно.

2

Анонимен

преди 6 години

Винаги е лошо когато стават катастрофи и умират невинни хора.Да почиват в мир душите им.

1

Анонимен

преди 6 години

Този АТR сигурно е на 30 години без основен ремонт.