Снимка: БТА
fallback

Десетки бяха евакуирани от театър "Олд Вик" в Лондон тази сутрин по време на представление, а на място е пристигнала полиция, предаде Асошиейтед прес.

Посетители съобщиха в Туитър, че сутрешно представление с участието на Джон Бойега е било прекъснато от служители на театъра, а на актьорите и публиката е било наредено да напуснат.

Снимки показват как полицаи отцепват района около театъра, който се намира близо до станция "Ватерло", където спират както влакове, така и метрото. Полицията съобщи, че е изпратила свои служители в театъра, но не даде повече подробности.

Също днес посетителите на супермаркет в югоизточната част на Лондон са били евакуирани заради мъж, въоръжен с нож, информира BBC.

На мястото на инцидента са пристигнали служители на полицията, които са задържали мъжа. Няма информация за пострадали. Бликзите улици са блокирани, а на гражданите е препоръчано да избягват района.

Великобритания днес понижи степента на терористична заплаха, въведена след терористичното нападение в Манчестър на 23 май от "критично" на "сериозно“. Военнослужещи обаче ще партулират по улиците на британските градове до 30 май.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Додо

преди 6 години

Нека да познаем: Ножа е любимо оръжие за клане на "неверници" на една определена "религия"...кое я тя?

10

Анонимен

преди 6 години

Нека позная: българите и румънците са виновни!

9

456

преди 6 години

До торАнгличаните БЯХА диво племе!!Сега са приспани като раци в тенджера!!спокойно ги сваряват на бавен огън! Англия твърде дълга *** от цял свят,дойде време за повръща!Стара европа е приспана и няма да се събуди навреме!!RIP

fallback