11

Додо

преди 6 години

Нека да познаем: Ножа е любимо оръжие за клане на "неверници" на една определена "религия"...кое я тя?

10

Анонимен

преди 6 години

Нека позная: българите и румънците са виновни!

9

456

преди 6 години

До торАнгличаните БЯХА диво племе!!Сега са приспани като раци в тенджера!!спокойно ги сваряват на бавен огън! Англия твърде дълга *** от цял свят,дойде време за повръща!Стара европа е приспана и няма да се събуди навреме!!RIP

8

niki

преди 6 години

E 6tom ne sa se nasrali, nema problem. Tova e koeto ti izjivqvat sega e ejednevie ot godini v blizkiq iztok. kakvo tolkova vaykat dvuli4nicite.

7

шматка

преди 6 години

Тез пъкАрестували транжора на магазина щото бил с ножС кво да трнжираС лъжица не става

6

****

преди 6 години

Тези какво ревът сега,като ги викаха да им работят за без пари,а те да се изживяват като господари,какво очакват,това да продължи все така ли,да са мислили по рано.

5

тор

преди 6 години

Война е.Но точно англичаните да плашиш с война е несериозно.Англичаните са диво племе и само още повече ще се нахъсат.Няко не си прави добре сметките или е притисната до стената и започва да прави грешки.

4

Оф шъ мъ скъсате от

преди 6 години

Номера е накрая демобократичният матрял сам да моли за лишаване от гражданските си права и да се сложи доброволно на масата за чипосване. С чип в балката ще нисли че е в безопасност стига да нисли това което му е разрешено, докато бъде ,,ридуциран поради изтичане на срока,,

3

Анонимен

преди 6 години

Може не само да го понижат а и да го махнат. Въпреки днес отнесоха системата за управление на полети и сега висят спокйно на опашки!

2

Хей

преди 6 години

Риска е винаги 100% да определят някакви категории е въбще несериозно и глупаво и бюрократично.

1

Наблюдател

преди 6 години

За медиите всеки терористичен акт в Западна Европа е манна небесна! Такъв трафик с добра новина или атентат от други страни, никога не могат да направят.