Снимка: Кадър от YouTube
fallback

Българинът Светослав Стойков, който накара света да говори за България, след като блъсна без причина жена в метрото в Германия и тя си счупи ръката, се оказа вдъхновител на други за подобна постъпка.

Без причина мъж с качулка блъска жена в друго метро, а негов познат снима случващото се като внимава да не показва лицето на новия "Светослав".

Извършителят и неговият спътник бягат след случилото се. Лицата им не се виждат. Посочва се само, че престъплението е извършено в Холандия.

От видеото, качено снощи в YouTuebe, се вижда как мъжът си набелязва две жени, насочва се към тях и рита в гърба едната, която изхвърча метри напред и пада. Избраното място на индицента е много оживено.

24-секундният клип е споделен в канала на DER Politiker News със заглавието: "Мигрант рита жена в гръб Част 2". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

до Божил

преди 7 години

Всъщност, грозната постъпка на Ромислав си е неизменна част от вълната терор, която залива Европа. Все става дума за мигранти, новодошли или 2-о, 3-то поколение, които просто е невъзможно да бъдат интегрирани. С времето даже по-агресивни стават, вместо да е обратното.Лошото е, че във всички други случаи журналистите уточниха произхода на терористите, само в този случай наблегнаха на "българин".

52

културен обмен

преди 7 години

Може да е имитатор, ама не на "Светослав", а на някой чич Мюмюн, представител на роми-скитници, довлекли се в модерни времена в Северна България, преименувани с бг имена от властите в опит уж да бъдат интегрирани. А към днешна дата разни продажници ви внушават, че трябва да ви е срам от постъпките им, все едно вие сте ги извършили.

51

Анонимен

преди 7 години

Ах, че не е случил на някой гологлава групичка с плюсове по тях, че да му хвърлят една гора бой. После един месец да неможе да си седне на з. Адника.

fallback