53

до Божил

преди 7 години

Всъщност, грозната постъпка на Ромислав си е неизменна част от вълната терор, която залива Европа. Все става дума за мигранти, новодошли или 2-о, 3-то поколение, които просто е невъзможно да бъдат интегрирани. С времето даже по-агресивни стават, вместо да е обратното.Лошото е, че във всички други случаи журналистите уточниха произхода на терористите, само в този случай наблегнаха на "българин".

52

културен обмен

преди 7 години

Може да е имитатор, ама не на "Светослав", а на някой чич Мюмюн, представител на роми-скитници, довлекли се в модерни времена в Северна България, преименувани с бг имена от властите в опит уж да бъдат интегрирани. А към днешна дата разни продажници ви внушават, че трябва да ви е срам от постъпките им, все едно вие сте ги извършили.

51

Анонимен

преди 7 години

Ах, че не е случил на някой гологлава групичка с плюсове по тях, че да му хвърлят една гора бой. После един месец да неможе да си седне на з. Адника.

50

Божил

преди 7 години

Това не е никакъв имитатор а е същия вонлив джихадист от афроиндийски произход,когото така прибързано обявихте за "Българин"!

49

Анонимен

преди 7 години

Българският гражданин от 'ромски' произход Светослав... > Наричайте нещата с истинските им имена!

48

евролибераст

преди 7 години

Този явно е физик от онези, които Брюксел ни обяснява, че идват от Близкия Изток. Провел е експеримент за влиянието на потенциалната и кинетичната енергия върху човешкото тяло. Жената трябва да се чувства горда, че е допринесла за науката и прогреса.

47

Анонимен

преди 7 години

добре де , не ц.....н , а ром !!!

46

ined

преди 7 години

Тоя Светослав не е първия, миналата година японец блъсна жена в лондонското метро, при това на релсите за да я сгази влака.

45

Анна

преди 7 години

Защо се родих жена Боже, защо..?

44

Анонимен

преди 7 години

До Анониментой без мустачки вече се появи, но Дамаск още не е паднал, може би ще се поотложи за друг период от време и перчеми

43

р

преди 7 години

Мъжете нямат право на намеса в Европа щото веднага женския отряд срещу расизма ще си защити емигрантите.

42

SS

преди 7 години

Знамето високо! Редиците стегнете! СА марширува със спокойна, твърда крачка. Освободете улиците за *** батальони, Освободете улицата за Щурмовака!

41

Анонимен

преди 7 години

В Холандия и ГЕрмания няма ли останали мъже? Онзи я изрита по най зверския начин, а онези само зяпат... в Русия ако беше това се събират няколко здрави мъже, заключват ги в тоалетните и бой бой бой... докато не остане пюре от тях. И даже правителството ще ги похвали за постъпката им - това е разликата с либерална Европа.

40

Анонимен

преди 7 години

Наистина взема да намирисва тази история със Светослав. Колко му е да пъхнеш на някой по-криминален римлянин пари в джоба, та да го запишат, че извършил не знам си що в държава с царящо беззаконие?

39

Анонимен

преди 7 години

Евротолерастията и интеграцията водят до това.

38

SS

преди 7 години

този каква тупалка и вкара леле.. къде е хитлер и *** баталиони? Европа е ПРЕКАЛЕНО либерална и.... жалка

37

Анонимен

преди 7 години

Какъв мъж е тоя, това е някакъв плазмодии. Това са някакви нисши същества които никога няма да се интегрират, показаха ни го във Франция нападателите, които са родени там, но не са станали французи. Европейците ще се сетят какъв автогол са си вкарали, но ще е твърде късно.

36

Анонимен

преди 7 години

Някои от преминаващите са с летни дрехи. Това означава, че видеото е старо.

35

Анонимен

преди 7 години

Хора сравнете Европа през 19век, когато е владяла цял свят и е будила възхищение и завист и я сравнете с днешна Европа. Това всичкото е заради краварската култура, която ни наложиха. Хората превъртат и започват масово да се самоубиват или да бият и убиват. Ако САЩ не се разпаднат ще става и по-зле.

34

Анонимен

преди 7 години

Няма какво да се заблуждаваме, араби, мюсли, бг роми и всякакви други роми, всички са за .... знаете за къде! Според мен ако нещата в света продължават в този тон, скоро ще се появи нов луд с перчем и мустак и ще се оправи с тях. После всички дружно ще кажем "Никога повече холокост" и отново ще станем демократични и толерантни и така до като не се наложи да се направи поредния неестествен подбор.