Снимка: plymouthherald.co.uk
fallback

38-годишна българка, живееща в Англия, е в неизвестност от 5 дни. Гергана Проданова не се е явила в хотела, в който работи, на 8 август. От тогава не отговаряла и на телефона си, съобщава "Телеграф", цитиран от "24часа".

Тя е обявена за общодържавно издирване, водят се разпити с нейни близки и приятели. Тя е видяна за последно късно вечерта в магазин наблизо до дома й.

Сред разпитаните бил и любимият на Гергана. Показанията му били противоречиви и говорил неадекватни неща. Затова мъжът бил задържан по подозрение в убийството на българката.

Над 50 полицаи и следователи разследват случая и издирват Гергана Проданова, за която са почти сигурни, че е мъртва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 7 години

Лондон не е Англия/юк.Има доста по приятни местенце от great new pakistan!

37

Анонимен

преди 7 години

За предположението на полицаите има някаква обосновка, която те си я знаят,дано да грешат но е малък шанса.А относно живота в Англия ,Лондон си е Англия всеки си има избор може човек да си намери работа в България ако не успее има алтернатива.По работа разбирам да си изкарва пари да се издържа, а не мизерствува.Хубаво е че има алтернатива.Пример 4500 пауда се получава в Лондон като PHP програмист в България са 2200 лева но реално няма разлика в заплащането .

36

Анонимен

преди 7 години

Не всички сме ит-та или видни счетоводители/ с дядо партиец и бкп книжка.Просто да живееш в ес трябват около 800 Евро грубо за да си на границата,а колко в България могат да се похвалят с такава заплата?

fallback