38

Анонимен

преди 7 години

Лондон не е Англия/юк.Има доста по приятни местенце от great new pakistan!

37

Анонимен

преди 7 години

За предположението на полицаите има някаква обосновка, която те си я знаят,дано да грешат но е малък шанса.А относно живота в Англия ,Лондон си е Англия всеки си има избор може човек да си намери работа в България ако не успее има алтернатива.По работа разбирам да си изкарва пари да се издържа, а не мизерствува.Хубаво е че има алтернатива.Пример 4500 пауда се получава в Лондон като PHP програмист в България са 2200 лева но реално няма разлика в заплащането .

36

Анонимен

преди 7 години

Не всички сме ит-та или видни счетоводители/ с дядо партиец и бкп книжка.Просто да живееш в ес трябват около 800 Евро грубо за да си на границата,а колко в България могат да се похвалят с такава заплата?

35

Morqk i polovina

преди 7 години

Na koito mu se raboti, shte zhivee dobre i v Bylgaria, parite sa si pari, dve mneniq nqma, obache sled tova da sme zhivi i zdravi, nai-vazhnoto neshto za chovek na sveta e da byde shtasliv. Za razlichnite hora shtastieto ima razlichni litsa, no ako chovek otide v chuzhbina samo za pari i ne se chuvtva shtasliv ne si struva!

34

Анонимен

преди 7 години

За съжаление такива неща стават. Дано да е живо и здраво момичето. А за другото съм съгласен. Изхода от мизерията в България е терминал 2 на летище София. Далече от премиерът Слънце и останалата ***.

33

Анонимен

преди 7 години

Като знам случая с пребитата оперна певица в Инсбрук, мога да се досетя кой е пребил и ограбил младата българка във Великобритания, но и там да се каже, че мюсюлманин е престъпник и убиец е забранено, като в Германия, затова арестуват приятеля и - необходимият грешник.

32

Анонимен

преди 7 години

Той си трели.Аз пък познавам доста които си продадоха всичко в бг и си купиха къщи в юк.Не е всичко до пари.Тук и малките селски пътища са без дупки,престъпленията са малко,първите етажи не са с решетки,образованието е на ниво и т.н. Да не казвам,че бензина ми е лира,а не две,и храната е по-евтина.Има повече плюсове отколкото минуси.Пък и не ме управлява дпс и краля слънце

31

Анонимен

преди 7 години

Един апартамент тук е около 60 до към 100 хиляди лири.Провинциика.Един в София читава почва от 60к евра...я сега и с заплата от 2к лева сметки как се купува апартамент ако не е наследствен.Не сме британци да си имаме наследствени апартаменти и къщи,***.189 квадрата е мезонет,а такъв си виждал само на снимка.

30

Иво

преди 7 години

До Емиграция за глупциКолега, дреме ни за твоя нощен живот. Това не е критерий. А това ,че се храниш по ресторанти, не е мн за хвалба- аз готвя професионално, и знам в бг какво се случва отзад , в кухнята. Работя навън- Великобритания, Франция, но винаги се прибирам и си харча парите тук, в БГ. Не всички имат родители, от които да наследят 189 кв.м. жилище. Да си жив и здрав, ама не всички емигранти са под наем. Ти знаеш мн малко за всичко това, не се изказвай неподготвен, излагаш се. ХАха

29

BRUSSEL

преди 7 години

До НеемигриралDA dobre si ,a tezi koito sa na po 400 lv ,a takiva kato teb edinici v BG i sigurno si gerbar ili vrazkar a tuka e druga sistemata dokazwash se che si kadaren i poluchawash 2000 euro.

28

Емиграция за глупци

преди 7 години

Всичките емигранти голямо хвалене се хвалите а пък всичките сте под наем. Аз живея в собствено жилище 189кв.м, храня се по ресторанти и водя редовен нощен живот . Като гледам в клубовете е пълно с такива като мен. Я кажете сега един емигрант който води такъв живот!

27

Емигрирал

преди 7 години

До НеемигриралАз живея в Испания, работя по 7 часа на ден, наема ми е 150 евро ( делим с друг човек, иначе е 300 за целия апартамент на брега на морето), сметки - около 50 евро на месец, храната е евтина, някъде около 200-250 евро на месец с всички екстри и ми остават 1000 евро за мен си. За какво да седя в България, мерси съм.

26

Анонимен

преди 7 години

£16 на час за склададжия? Чакай тигре на какво си? И на мен са ми плащали извънреден труд,но чак пък толкова.A и толкова часа ще му вземат лиценза и ще го вкарат в затвора тоя работодател.Всички ползват агенции,а агенциите ти намират колкото искаш работници за колкото време искаш.Има смени и по три часа.Агенцията ти се обажда и ти предлага,а ако искаш взимаш или отказваш.Ходил съм в склад от 4 до 9 сутринта

25

Анонимен

преди 7 години

16 na chas po 10 h den smyataite vie za uk + Subota.BG??? samo v pensionna vuzrast s pensiya 400 na mesec smyataite vie i glasuvaite si za bsp,dps ataka koito iskate.no tuk statiyata e druga...dano e jiva

24

Анонимен

преди 7 години

До 23 глупостите.Първо имаш лимит на извънредните часове които можеш да даваш,и поради тази причина почти всички работодатели работят с агенции.Аз чрез подобна си намерих моята работа.Второ 5к лири не взимат и докторите.

23

Анонимен

преди 7 години

Бавачка не убиват децата госпожо,но да си говорим истината.Вие просто не може да си позволите такава,което важи за почти всички на острова.Единствените които ползват бавачка са тези,на които ставката им е доста по-голяма от тази на бавачка.Иначе няма смисъл.Комшииката е главна сестра в местната болница и изкарва доста повече отколкото плаща за бавачка,но иначе и тя би си стояла във вкъщи ако взимаме минимална.

22

Анонимен

преди 7 години

Един приятел отиде в Англия с малко английски , имат държавни бюра , които се грижат за заетоста ти , работи в някакви фабрики , изкара лиценз за мотокар и сега последните 2 месеца с 2 седмици оувъртайм бе изкарал завидните 5.500 паунда (складов работник !) , също работи по 8 часа , скучно е наистина , гадно е времето , но не сравнявайте в зависта си и криворазбрания нациомализъм бели държави с Гербостан , че сте смешни !

21

Абвг

преди 7 години

Интересно е, че повечето пишат без грам да са запознати. Кой плаща на кой помощите? С твойте 1000 на месец колко помощи мислиш че си платил? Явно не си наясно колко милиона помощивзимаат кралското семейство ?!? Явно не знаеш че всеки втори англичанин е на помощи? Защо пък да работят майките с новоредени бебенца, аз предпочитам да седя с бебето ми и мъжа ми да работи и да си взимам помощи! Не защото ме мързи, а защото не вярвам на никой да ми гледа детето... Колко убийста има от бавачки? Помислет

20

Анонимен

преди 7 години

Кой знае с какъв арабин или пакистанец се е хванала... Нямам жал за такива... толкова български мъже седят свободни и не могат да си намерят жени, а таз тръгнала със световната ***, да си носи последствията

19

Edin

преди 7 години

Леле колко завист...не всички в чужбина чистим тоалетни или берем ягоди.Аз съм складов работник в завод за опаковки или накратко - бачкатор.Работя от 8 до 5 взимам 8.50 лири на час,работата ми е на 20 минути с кола(10 мили) което в пари ми е 20 лири седмично,наема ми е 350 на месец с всички сметки и в къщата сме двама( с хазяйна).Пращам в България и пак ми остават...в България за същото взимаш около 600 чисто и наема ти е 200 без сметките...е мерси,но тук си ми е добре.