Марк Зукърбърг. Снимка: архив, Reuters
fallback

Марк Зукърбърг изрази подкрепа за мюсюлманите в своя район по целия свят. Основателят и шеф на Facebook направи отправи посланието си в своята социална мрежа, предаде агенция Ройтерс, цитирана от БТА.

Oще по темата

"Като евреин моите родители ме учеха, че ние трябва да се обявяваме открито против атаките срещу всички общности. Дори ако една атака днес не е срещу вас, то след време атаките срещу свободата на когото и да било ще навредят на всички", написа Зукърбърг в пост във Facebook.

В началото на седмицата Доналд Тръмп, който е фаворит в надпреварата за републиканската кандидатура за президентските избори в САЩ, призова за тотално и пълно прекратяване на влизането на мюсюлмани в САЩ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Мария

преди 8 години

...има си хас ! те са от едно котило....котилото на Яхве /Йехова / ! Турция, Израел и Саудитска Арабия изповядват лунния култ на Яху(Алаху). Целта им е да разрушат артефактите на Слънчевия култ към Баал.

18

Снежанка

преди 8 години

Всяка религия държи хората в подчинение.Винаги ще се намери ниско образован елемент,който да гърми на поразия невинни хора в името на аллах,господ,буда и т.н.Кога ще прозрем,че не идолите и иконите ни правят живота ценен,а Човекът,родил се на тая планета за късче време!!! Ценностната ни система е тотално изкривена,затова апелирам към младите да възпитават децата си да почитат живота,най-важната религия е това.

17

Анонимен

преди 8 години

Ислямът е средновековна религия, изостанала с близо 1 000 години от сегашните времена и ценностите на другите религии. Проповядването на омраза и незачитане на други вери, стремеж към налагане на исляма на целия свят, при това със сила ако е необходимо, е полъх от далечни времена и ако мюсюлманите не го разбират да си заминават за арабията.

fallback