19

Мария

преди 8 години

...има си хас ! те са от едно котило....котилото на Яхве /Йехова / ! Турция, Израел и Саудитска Арабия изповядват лунния култ на Яху(Алаху). Целта им е да разрушат артефактите на Слънчевия култ към Баал.

18

Снежанка

преди 8 години

Всяка религия държи хората в подчинение.Винаги ще се намери ниско образован елемент,който да гърми на поразия невинни хора в името на аллах,господ,буда и т.н.Кога ще прозрем,че не идолите и иконите ни правят живота ценен,а Човекът,родил се на тая планета за късче време!!! Ценностната ни система е тотално изкривена,затова апелирам към младите да възпитават децата си да почитат живота,най-важната религия е това.

17

Анонимен

преди 8 години

Ислямът е средновековна религия, изостанала с близо 1 000 години от сегашните времена и ценностите на другите религии. Проповядването на омраза и незачитане на други вери, стремеж към налагане на исляма на целия свят, при това със сила ако е необходимо, е полъх от далечни времена и ако мюсюлманите не го разбират да си заминават за арабията.

16

Наблюдател

преди 8 години

"И най-умния е малко ***" Колко е наистина "Малко"-то ще са разбере в не много далечно бъдеще.

15

Анонимен

преди 8 години

Тоя дали си дава сметка, че ако не е Съветския съюз топките на дядо му щяха да висят в някоя канцелария под формата на полилей, а черепа на баба му щеше да е пепелник в в столовата на някое кметство.

14

учител

преди 8 години

Зуки, май си отсъствал от часовете по история. А в синагога надали изобщо си стъпвал.

13

Анонимен

преди 8 години

krokodilski salzi

12

Конрад

преди 8 години

Ей Зубърбърг я *** и питай другите си роднини в израел дали и те мислят така пък после давай акъли без да са те питали.

11

Анонимен

преди 8 години

И тоя е един демагог.Мюсулманите ще ги призная за нещо, когато с поведението си покажат, че ИСКАТ да са част от Европейската култура! Без бурки, без кърпите дето закриват главата без повод - разбирай студ, вятър, прах; без претенции към храната, без да афишират религиозните си предпочитания.До тогава си остават ПОТЕНЦИАЛНИ ТЕРОРИСТИ и нямат място при нас!

10

Анонимен

преди 8 години

Ама как евреи ще са против мюсюлманската религия? Нали те я създадоха за да накаже християнството!!! Кой насъска и подпомага с пари османлиите да превземат и поробят България?! Много рядко баща ще застане срещу рожбата си!!!

9

Анонимен

преди 8 години

Фейсбук напълно толерантен към профилите и статусите на ислямистите. И те са хора и те имат права, както и расистите са хора и имат права.

8

изнервен

преди 8 години

Ти си против атаките срещу други общности и това е нормалното за нормалните хора отношение, но точно същите мюсюлмани, които защитаваш, ще ти резнат главата при първия по-сериозен конфликт, просто защото аллах така им е наредил. Схващаш ли, Зукърбърг, огромната ценностна разлика.

7

Анонимен

преди 8 години

Защо не си зададе въпроса Защо точно срещу мюсюлманите не срещу будисти или някакви други общности

6

Анонимен

преди 8 години

Никои не е против мюсулманите а против поведението им спрямо другите хора

5

Анонимен

преди 8 години

Мисля си,дали справедливостта за ейтоляха и този човек е еднакво значеща?Едва ли!

4

Анонимен

преди 8 години

DRUG JEWS

3

ха

преди 8 години

... Джорджано се изцепи неподготвен :)...

2

zeus

преди 8 години

Тръмп каза една истина и всички лицемери му скочиха, не, че са много загрижени за човешките права, ами ги е страх да не стане президент ;)

1

Анонимен

преди 8 години

От високата му камбанария-може да си говори каквото иска.Пари бол-охрана също--него няма да го разтрелват и к-о.л-ят по улиците....То така е лесно--