Снимка: БТА
fallback

Български гражданин е загинал в Париж, съобщават пред "Стандарт" от опечаленото семейство.

Oще по темата

Става въпрос за Себастиян Проази. Той е на 37 години, починал е при атентат в едно от кафенетата. Себастиян е работил до преди две години в Европейската комисия.

Майката на жертвата е българка, а покойният вече Проази има двойно гражданство. Себастиян е кум на българската юристка Ани Величкова - Дафова, която от години работи в Париж.

Тя е дъщеря на известния столичен адвокат Петър Величков и сестра на бившия футболист на ЦСКА и "Левски" Бойко Величков. В момента Ани е при майката на Себастиян, като се опитва да й помогне в мъката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

мъка

преди 8 години

Бойко. Пеевски. Плевенлиев ---тиквички пържени --Що не скърбяхте за загиналите от руския самолет?За децата на Донбас?За изгорените младежи от Одеса?!Двойни стандарти,лицемерие!Тъкмо тия дни *** от "Шарли Ебдо"си позволиха да се гаврят със загиналите руски пасажери от самолета,а иначе ореваха целия свят,който крещеше :"Je suis Charlie"!Да,явно славяните не са хора...щом 6 милиона евреи се оплакват,а 27 милиона съветски граждани се подминават.

4

tih velikan 681

преди 8 години

Moite suboleznovaniya na opechalenite!

3

салих

преди 8 години

Не ми е ясно ,до кога Европа ще търпи ислямистите да вилнеят и убиват невинни хора? Нито една европейска държава не е застрахована от този терор, живота на нито един европеец не е сигурен.Тази *** трябва да се изхвърли от Европа .Защо им даваме подслон и се мъчим да ги интегрираме?Те не могот да се интегрират.

fallback