5

мъка

преди 8 години

Бойко. Пеевски. Плевенлиев ---тиквички пържени --Що не скърбяхте за загиналите от руския самолет?За децата на Донбас?За изгорените младежи от Одеса?!Двойни стандарти,лицемерие!Тъкмо тия дни *** от "Шарли Ебдо"си позволиха да се гаврят със загиналите руски пасажери от самолета,а иначе ореваха целия свят,който крещеше :"Je suis Charlie"!Да,явно славяните не са хора...щом 6 милиона евреи се оплакват,а 27 милиона съветски граждани се подминават.

4

tih velikan 681

преди 8 години

Moite suboleznovaniya na opechalenite!

3

салих

преди 8 години

Не ми е ясно ,до кога Европа ще търпи ислямистите да вилнеят и убиват невинни хора? Нито една европейска държава не е застрахована от този терор, живота на нито един европеец не е сигурен.Тази *** трябва да се изхвърли от Европа .Защо им даваме подслон и се мъчим да ги интегрираме?Те не могот да се интегрират.

2

Тео

преди 8 години

Съболезнования на близките. Не мога да си представя какъв кошмар е да загубиш близък човек ей така, внезапно, и по такъв тъжен и безсмислен начин. Пожелавам сили на близките.И както винаги отдолу коментарите не са по темата. Хора, спрете се, има кой да мисли как да се излезе от ситуацията, тези, долните коментари, под другите статии по въпроса, моля!

1

до 1

преди 8 години

И аз чакам, ама май с чакането ще си останем. Най-много Меркел да каже "Елате още!" на бежанците.