Снимка: Sutton & Chase
fallback

Луксозният живот винаги е свързан с много скъпи придобивки, но и екстрите са не малко. Такъв е случаят с продажбата на имот за 38 млн. долара в известната Palm Place Tower в Лас Вегас. За щастливеца, който закупи мезонет, обхващащ целия последен етаж от кулата, е предвиден специален подарък – уникално Lamborghini Huracan. Самият автомобил струва 250 000 долара, става ясно от публикуваната обява за продажба, цитирана от World Property Journal.

Идеята е, че този автомобил може да пасне най-добре на луксозния живот, който ще води притежателят на фантастичния мезонет в Лас Вегас.

„Скромното жилище“ се намира на 59-я етаж на небостъргача и освен чудесни условия за партита има и много екстри, с които собственикът ще може да демонстрира наистина заможния си живот. Там е инсталирано джакузи, събиращо 20 души, 35 плоски телевизора, както и киносалон на открито. До самия мезонет, разбира се, има и хеликоптерна площадка. Ако пък собственикът не желае да използва хеликоптера си, то за него е предвиден частен асансьор, чрез който от рецепцията се качва директно в мезонета си. От жилището се предлага и 360-градусова гледка на Лас Вегас.

Спалнята пък има стъклен покрив, а по стените има оригинални картини на Салвадор Дали и Пабло Пикасо. В мезонета има общо 6 бани, офис, фитнес салон и място за DJ. Според досегашния собственик - бизнес магната Фил Малуф, това е едно от възможно най-добрите жилища в света.

Самото Lamborghini предразполага към лукс, какъвто има в само в мезонета, обяснява Лиса Сътън, вицепрезидент на SSK Holdings and Realtor при Synergy Sotheby's International Realty.

2015 г. е юбилейна за модела Huracan на Lamborghini, който е и най-успешният модел на италианската фирма след Gallardo. "Според нас продажбата на мезонет с тази луксозна кола е най-добрият начин за постигане на синергия – колата на бъдещето, заедно с живота на бъдещето", добавя Сътън.

Самото строителството на мезонета на покрива е отнело четири години, но сега там има над 2500 квадратни метра площ за живеене съгласно най-високите бизнес и лайфстайл стандарти. 

Още новини за имоти можете да прочетете в Investor.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 9 години

Василев е извлекъл толкова пари от КТБ, че ще си купи не един а 50 такива!!!!С нашите пари както се казва с тях за пореден път народа плаща а друг яде баницата!!!!

4

Министър-председател

преди 9 години

Ако стана такъв....ще ограбя къде що мога от тая държава ...ще тегля заеми милиарди ....банки ....(тоест всичко което сега правят) ....ще си купя такъв апартамент или направо някой остров със всички екстри за модела :) пристанище за яхти изкуствени морета п*тки майни :) народа пак ще ми вика УРА и ще ме уважава ! Ето това е най умното което може да се направи ,,,,след като народа няма нищо против :)

3

ЗУРЛАН СВИНСКИ

преди 9 години

АКО Е ЗА КУПУВАНЕ ВЗИМАМ ГО..ОБАЧЕ ТРЯБВА ТРАНСПОРТЕН АСАНСЬОР..ЧЕ ИНАЧЕ НЕ МОГА ДА СЕ КАЧА..ИЛИ НАЙ ДОБРЕ КРАН..

fallback