Снимка: Pixabay/StockSnap

Младоженец от Индонезия беше неприятно изненадан от откритието, че новата му съпруга всъщност е мъж, съобщи китайското издание на Morning post, цитирано от bTV.

26-годишният индонезиец се запознал с бъдещата си съпруга – Адинда Канза, в Instagram преди година. След известно време двамата се срещнали на живо и се харесали.

Канза се представил за силно вярваща мюсюлманка, на която родителите са починали. Ходел непрекъснато с никаб, традиционно покривало за лицето, от което се виждат само очите през мрежа. Имал нежен и мек глас.


Двамата се въздържали от интимни контакти до брака, както повелява религията.

Двойката се оженила на малка церемония в дома на младия индонезиец на 12 април тази година. Скоро обаче младоженецът усеща, че нещо не е наред с новата му съпруга.

Канза продължил да носи никаб в къщата, въпреки че мюсюлманската традиция позволява на жената да го сваля пред съпруга си в дома им (само на сватбата е бил с открито лице, но добре гримирано).

Освен това булката продължавала да отказва интимни контакти и след сватбата с различни оправдания.

Това накарало индонезиеца да потърси информация за миналото на своята съпруга. Следите го отвели до дома на Канза, където се запознал с неговите родители, въпреки твърденията, че те са починали. По шокиращо обаче било да разбe,e, че е сключил брак с мъж.

Излъганият младоженец докладвал Адинда Канза на полицията в Индонезия, която започнала разследване по случая.

Оказало се, че е искал да се облагодетелества финансово от брака и в крайна сметка е задържан по обвинение в измама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase