Снимка: Reuters
fallback

Няколкостотин души блокираха една от най-важните транспортни артерии на украинската столица Киев пред сградата на министерството на отбраната с искане за оставка на президента Петро Порошенко, министъра на отбраната и цялото ръководство на операцията срещу сепаратистите в Източна Украйна, предаде ИТАР-ТАСС.

Oще по темата

Демонстрантите настояват към правителствените войски, обкръжени от сепаратисти в района на Иловайск, близо до границата с Русия, спешно да потегли подкрепление с тежка военна техника.

Подобна демонстрация има и пред сградата на украинското президентство, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 9 години

еее...десен сектор къде са да воюват...или протести и бойна много им идва

40

Той е

преди 9 години

До guguЧехия и Словакия - знаем как ги освобождаваха, ***, отиди в Чехия, и виж, във всяко градче има гробища на съветските войници, паднали за освобождението им, през 1945г, а надгробните им паметници са надписани на чист руски език! Това да ти говори нещо?

39

Анонимен

преди 9 години

Нищо не обединява повече един народ от националната идея и външната заплаха!В Украйна Путин нагази в такова тресавище, че това, което се случи с Афганистан през миналия век ще им се види като детска приказка на руснаците! Просто трябва да мине време за да се убедят, че кагебейското джудже ще ги доведе до подобна на афганистанската катастрофа!

fallback