41

Анонимен

преди 9 години

еее...десен сектор къде са да воюват...или протести и бойна много им идва

40

Той е

преди 9 години

До guguЧехия и Словакия - знаем как ги освобождаваха, ***, отиди в Чехия, и виж, във всяко градче има гробища на съветските войници, паднали за освобождението им, през 1945г, а надгробните им паметници са надписани на чист руски език! Това да ти говори нещо?

39

Анонимен

преди 9 години

Нищо не обединява повече един народ от националната идея и външната заплаха!В Украйна Путин нагази в такова тресавище, че това, което се случи с Афганистан през миналия век ще им се види като детска приказка на руснаците! Просто трябва да мине време за да се убедят, че кагебейското джудже ще ги доведе до подобна на афганистанската катастрофа!

38

Маркс

преди 9 години

Тези хора би трябвало да протестират за изтеглянето на фашистките банди от Новорусия и спирането на всякакви военни операции. Източните региони направиха референдум и напуснаха Украйна. Киевчани трябва да разберат, че Крим и Новорусия не са Украйна и да се успокоят най- сетне, тях специално ги чака светлото европейско бъдеще на България и Румъния, конграчулеишънссс!

37

Анонимен

преди 9 години

Тия малко късно протестират. Трябваше да протестират зимата, не след като си избраха Педрото.

36

Анонимен

преди 9 години

Русофили не загряватели че ТОЧНО сега ИСТИНСКИ фашисти могат да докопат власта не Олигархкомунисти минаващи за демократи като Педро Пораженко и тогава БАЙ БАЙ новорусия

35

Наблюдател

преди 9 години

Айдее, почна се началото на края на хунтата :))) Майдан 3 .0 , версия на събудилите се прекалените националистически лозунги , изяли *** бедни и многострадални нормални хора , видели че сегашните са много по зле и от предишните... Та след разгромите на бойното поле друго не можеше и да се очаква, а истинския разгром на хунтата тепърва започва. Очакваме следващите хубави новини от смелата и велика Окраина :)))

34

Румбо

преди 9 години

Няма страшно,скоро ще се приберат войниците вкъщи ....ако не се правят на интересни и се предадат.Да *** за Хунтата и САЩ-просто няма смисъл!А ако Западна Украйна иска в ЕС-прав и път,Източна не ще!

33

Анонимен

преди 9 години

Янукович искаше добре с Русия и в Европа. трудно се получаваше. Сега за същото виеше в Минск на срещата порошенко но е късно либе.

32

Анонимен

преди 9 години

ами да изпратят, да си изпратят и техните деца на война.Да започват президент, депутати, кличко пичко ....

31

Анонимен

преди 9 години

До Морскиядобре поне, че хората от ДНР правят разлика между гдовете и привиканите в запас и ги освобождават

30

Морския

преди 9 години

Полу истинска статия .Западните преси пишат, че протестите са за да се спре войната и да се върнат войниците по домовете си , а не за нови военни действия . Повечето от запасняците са от селата и малките градчета.Това също е едно от питанията на протестиращите.

29

Анонимен

преди 9 години

АХАХАХАХАХ как си измисляте! Исканията на хората са да върнат децата и мъжете си по домовете, не да стрелят по други хора с реактивни системи за залпов огън и балистични ракети - "Точка - У". иначе си имат достатъчно *** от десен сектор и нац.гвардията....онези дето стреляха по площада и ПАЛЕХА ЖИВИ ХОРА в Одеса

28

Анонимен

преди 9 години

То е ясно, че Русия помага на бунтовниците, но тия от Киев какво очакват? Те извършват там геноцид под закрилата на САЩ. Там живеят не рускоезични извънземни, а чисто и просто руснаци, които са се заселили там не през социализма, а още по времето на Екатерина Велика. Ако някой е очаквал, че ще забранява на руснаците да говорят руски език и ще им налага военни учения на НАТО и Русия просто ще стои и ще гледа, просто много се е объркал.

27

Анонимен

преди 9 години

До gugu------Украинския народ се бори за свобода и независимост и за своята европейска независимост.------Че кой им е забранил?Янукович беше подписал част от документите за присъединяване, но те бяха в ОНД и затова не стават нещата за 1 седмица!Никога, никой не е искал да остават в ОНД, дори и Янукович!

26

Анонимен

преди 9 години

До guguДа те светна, Украйна - няма такава държава. Дори не а си направили труда да си узаконят границите, както е по закон на ООН. Сега няма какво да ревете, долни ***. Украйна означава ОКРАИНА РОССИИ. Демек, покрайнини на Русия. Затова заври си *** изказвания, там където не огрява слънцето и си трай.

25

Анонимен

преди 9 години

Като гледам още отсега са сложили якетата ...

24

gugu

преди 9 години

До всички платени русофилски Украйна е Украина и не не никаква Новорусия .Украинския народ се бори за свобода и независимост и за своята европейска независимост. Там добре помнят голодомора, партизанската война 1945-1949 презрителното отношение към "хохлите" и т.н.Русия се има за Словения, Хърватия защитник на славяните, но вижте кои славяни са около нея и каква братска дружба цари - Полша -вече са я освобождавали няколко пъти , Чехия и Словакия - знаем как ги освобождаваха,

23

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 34-------------Това беше ясно много отсавна, така и не се разбра обаче кой ги финансира тогава, кой им обеща победа, кой им е гръб, кой им даде топки, за да направят въоръжен преврат в страна съюзник на Русия! Като се знае, че руснаците колят и бесят!

22

Анонимен

преди 9 години

Нали точно тия демонстранти си *ха майката на собствената си страна!Ако още беше президент Янукович, Украйна щеше да е цяла и всички дадени жертви нямаше да ги има