Снимка БТА
fallback

Трима украински военни са убити днес при нападение на проруските сепаратисти срещу контролен пункт край източния украински град Славянск с леко оръжие и минохвъргачки, съобщи военният говорител Олексей Дмитрашковски, цитиран от Ройтерс. Петима други са ранени.

Нападението срещу контролния пункт, издигнат като част от   антитерористичната операция на правителството, е извършено въпреки обявеното снощи от Киев удължаване на прекратяването на огъня до понеделник вечерта.

Проруските сепаратисти продължават да обстрелват украинските сили за сигурност, заяви по-рано днес Андрей Лисенко, говорител на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна, цитиран от ИТАР-ТАСС.

За последното денонощие са ранени петима украински военни, уточни Лисенко. Т. нар. опълченци "пет пъти обстрелваха контролните пунктове и позициите на силите на антитерористичната операция, вследствие на което бяха ранени петима украински военнослужещи", каза говорителят. Според него се е водил обстрел в района на Славянск, Димитровка и Краматорск, както и в  Червенопартизанск. (БТА)
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Анонимен

преди 10 години

Путин направи грешка трябваше да прати 1топола на киев, а другите на спусък към ЕВРОГейския коптор , самолетоносачите на янКките и по големите им градове.С фашисти се разговаря ТАКАОтносно кратерите те ще бъдат в дръта *** Еврогейска територия (Основен виновник за кръвопролитията в Украйна) не съмнянайте в това, а относно територията Америка то тя за 2000г ще остане необитаема.

55

Анонимен

преди 10 години

Путин направи грешка трябваше да прати 1топола на киев, а другите на спусък към ЕВРОГейския коптор , самолетоносачите на янКките и по големите им градове.С фашисти се разговаря ТАКАОтносно кратерите те ще бъдат в дръта *** Еврогейска територия (Основен виновтик) не съмнянайте в това, а относно територията то тя Америка за 2000г ще остане необитаема.

54

Аз

преди 10 години

До хе хе 64 - https://youtube/watch?v=vLOU6TAVnb0 приятно гледане, ЛЪЖЕЦО !

fallback