56

Анонимен

преди 10 години

Путин направи грешка трябваше да прати 1топола на киев, а другите на спусък към ЕВРОГейския коптор , самолетоносачите на янКките и по големите им градове.С фашисти се разговаря ТАКАОтносно кратерите те ще бъдат в дръта *** Еврогейска територия (Основен виновник за кръвопролитията в Украйна) не съмнянайте в това, а относно територията Америка то тя за 2000г ще остане необитаема.

55

Анонимен

преди 10 години

Путин направи грешка трябваше да прати 1топола на киев, а другите на спусък към ЕВРОГейския коптор , самолетоносачите на янКките и по големите им градове.С фашисти се разговаря ТАКАОтносно кратерите те ще бъдат в дръта *** Еврогейска територия (Основен виновтик) не съмнянайте в това, а относно територията то тя Америка за 2000г ще остане необитаема.

54

Аз

преди 10 години

До хе хе 64 - https://youtube/watch?v=vLOU6TAVnb0 приятно гледане, ЛЪЖЕЦО !

53

Az

преди 10 години

До ДидоПопитали радио Ереван колко руски танка са необходими, за да стигне руската армия до Киев. Радиото отговорило - един, до Киев към него ще се присъединят 10 дивизии ...

52

Анонимен

преди 10 години

Дидо, вземи си представи редовни руски военни части в Украйна и ще ти стане ясно какво довориш и какк изгллежда.

51

Анонимен

преди 10 години

Щом укропитешките дезинформатори и лъжци като Олексей Дмитрашковски, казват че са убити 3 *** ,трябва да четем , че са поне 30. Но бройката не е толкова важна.Важното е че братушките от Новорусия удържаха фронта сами и Домбас и Луганск повече никога няма да са украински(американски).Скоро украинците ще натикат в *** *** бандеровската хунта и поне 50 години още няма да чуем за тях.

50

Анонимен

преди 10 години

Моля думата сепаратисти да се замени с истинската: БУНТОВНИЦИ срещу АМЕРИКАНСКОТО ШИСТОВО РОБСТВО.

49

Анонимен

преди 10 години

Порошенко да си прибира наркоманчетата, да признава Новороссия и да се кротват вече!И без друго всеки ден има дезертирали в украинската така наречена армия.

48

Дидо

преди 10 години

Моля думата сепаратисти да се замени с истинската:РЕДОВНИ РУСКИ ВОЕННИ ЧАСТИ.

47

Анонимен

преди 10 години

Пресс-служба АТО подтвердила, обстрел своего блокпоста в районе Славянска.В сообщении Игоря Стрелкова раскрываются некоторые подробности:Около 13 часов началась интенсивная минометная перестрелка между нашими позициями на Семеновке и опорным пунктом противника у пос. Восточный. Кто ее начал неясно (мне доложили, что противник. Но не исключаю, что наши бойцы не утерпели и обстреляли очередную продвигавшуюся по дороге колонну с боеприпасами). В ходе перестрелки со стороны противника вела огон

46

Andreshko

преди 10 години

Това е пълно безумие и виновни са всички ... само дето страда украйнският народ !!!!Русия, САЩ а и ЕС също !!!! Бог да прости загиващшти хора.

45

rostock

преди 10 години

grajdanskata voina v ukraina shte zavurshi,kogato v kiev razberat ,che spasenieto e v dederalizaciata na stranata.

44

Гоп-стоп!

преди 10 години

Газпром требует увеличить тарифы на газ внутри России, чтобы найти средства на строительство газопровода в Красный Китай. Таким образом, рабам Путина придется платить за коммунальные услуги в полтора раза больше

43

хе хе

преди 10 години

Хохлите избиха чеченците платени от путин и сега джуджето моли за мир....

42

Анонимен

преди 10 години

лапайте на кончита вурст, вурста и това е

41

Анонимен

преди 10 години

До предния:А ти сигурно си някой църковен лъв, дето си мисли, че запада или САЩ ще го направят богат???

40

Анонимен

преди 10 години

дайте неква негативна информация за хамерика, с колко % нарастна дългът ? :)

39

Анонимен

преди 10 години

До до 52 от славянин0 1 до 52 от славянинпреди 1 часРазбрах, отсега нататък само чифутските сайтове ще чета, добре че ми отвори очите!------ти си за освидетелстване, сигурно си някоя бедна църковна мишка вярваща че русия ще я направи богат :)

38

michob65

преди 10 години

Не се ли омотаха да се харчат тези царвули. Особенно да гърмящи по мирни жители мамка им.

37

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 59 И какво стана след майдана? Отново си избраха олигарси да ги управляват Инак Десен сектор не са стотина души а доста повече. А до просешка тояга ги е довела малоумието и мързела на хохлите. Сега като толкова са против Русия ,да не би да са почнали да се оправят а ??? Прецакаха си малко останалите заводи,нахендриха се без евтин газ. Да не говорим,че си спретнаха и гражданска война Та ето доказателства,що са били бедни и такива ще си останат,че и по-зле