Снимка: Reuters, архив
fallback

Най-малко седем души бяха убити в калифорнийския град Санта Барбара. Въоръжен мъж открил стрелба в близост до университетски кампус от движеща се кола, съобщи Ройтерс, позовавайки се на местна телевизия.

Предполагаемият стрелец също е мъртъв, информира шерифът на едноименния окръг Бил Браун, цитиран от ИТАР-ТАСС.

Седем души са ранени при стрелбата, станала късно снощи близо до кампуса на Калифорнийския университет в Санта Барбара, посочва телевизията.

В момента следователи установяват мотивите за стрелбата, както и дали нападателят се е самоубил или е бил убит от полицията, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

Владимир

преди 10 години

Статистиката е от руски източници, в които се подчертава, че когато е определено това съотношение, не са взети предвид изключително големият брой водещи се за безследно изчезнали, съмнителните смъртни случаи на самотни възрастни хора със собствено жилище и липсата на охота у милиционерите да регистрират всички извършени престъпления. "Дъртите демократи" четат, а не гледат само петъчна телевизия.

75

Владимир

преди 10 години

Много елементарно е драматизирането на подобни инциденти, да не говорим за "мъдрите" обобщения за западната система, НАТО и прочее левичарски изг***зици - убийствата в Русия, където по стар деспотичен маниер правото за притежаване на лично оръжие е ограничено до абсурдни нива, броят на убийствата е три пъти по-голям отколкото в САЩ и 40 пъти отколкото в страните от Европейския съюз, независимо от различните режими на контрол върху личното оръжие в отделните страни.

74

анонимен

преди 10 години

Западната система е болна и сбъркана, там са *** и ***, убийци, *** и *** от които нищо добро не взехме. ОПАЗИЛ Е ГОСПОД БЪЛГАРИЯ ДЕТО СТАНА ЧЛЕН НА НАТО И ЕС !

fallback